Ogłoszenia
Ogłoszenia
- TRAVELAND A.T.w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- Wakacje.pl Warszawa-Żoliborz zatrudni Specjalistę
- Denar - Travel zatrudni sprzedawcę usług...
- Młodszy Specjalista ds. Turystyki / Specjalista...
- Konsultant ds. SPRZEDAŻY PRODUKTU TURYSTYCZNEGO
- biuro multiagencyjne w centrum handlowym we...
- Rezydent Turystyczny - TUNEZJA
- Specjalista ds Turystyki
- Główny rezydent biura podróży/ Head Rep
- Pilot wycieczek - Polska i Europa
Targi FOOD-to-GO już w lutym
W dniach 7-8 luty, w Hali AWFiS w Gdańsku odbędą się targi FOOD-to-GO dedykowane zarówno dużej jak i małej gastronomii. Impreza jest wspaniałą okazją do wymiany doświadczeń z zakresu branży. Spotkanie dostarczy nam na pewno wielu inspiracji i pomysłów.
FOOD-to-GO to idealne miejsce, aby poznać nowinki z zakresu ofert sprzętu oraz wyposażenia dla gastronomii. Specjaliści zaprezentują, posłużą radą jak przygotować szybko i smacznie przekąski. Dla początkujących w kulinarnej branży szereg rad na temat rozwoju własnej firmy.
Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Od właścicieli restauracji poprzez pizzerie, bazy szybkiej obsługi po lodziarnie i catering. Szereg wystawców - usługodawców dla branży zaprezentuje cenne akcesoria, które mogą przydać się w prowadzeniu własnej działalności. Jak wiadomo dobry sprzęt to podstawa. Niezastąpieni są również dostawcy oferujący najświeższe i najszlachetniejsze wyroby.
Kawiarnie i lodziarnie powinny skorzystać na różnego rodzaju maszynach, mieszankach do lodów, kostkarkach, witrynach, czy uzdatniaczach wody. Dla restauracji, pizzerii, czy lunch barów szeroki wybór półproduktów, potraw regionalnych, piecy, umeblowania gastronomicznego, zmywarek, chłodziarek, akcesoriów kuchennych. Z kolei producenci talerzy, torebek, tacek papierowych, opakowań tłuszczo- i wodoodpornych również znajdą tutaj swoich potencjalnych klientów.
Zainteresowani powinni udać się na seminaria branżowe learnShops, po których nasza wiedza zakresu prowadzenia działalności gastronomicznej powinna się nieco polepszyć. W programie m.in. pokazy barmańskie, prezentacje z zakresu nowoczesnych kanałów sprzedaży w lokalach gastronomicznych, pokaz przyrządzania sushi przygotowanego przez Restaurację 77Sushi oraz pokaz najnowszych technologii gastronomicznych ułatwiających gotowanie.
Motywem przewodnim tegorocznej imprezy będą żywność regionalna oraz ryby.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
MSiT chce 10 strategii dla
Na Pomorzu Zachodnim hotelarze nie
Długie weekendy listopadowe również
Dział targi, konferencje, workshop:
Polska zyskuje w
Nowe Trendy w Turystyce już za
Dział centra informacji i promocji:
ECTAA ogłosiła Preferowany Kierunek Podroży na rok
Kraków wśród wybranych przez
POT i PPL będą współpracować na rzecz promocji
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
Powstaje wielka grupa serwisów
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Starsze aktualności:
Stary Rynek i ratusz w Poznaniu znów
Niemcy stawiają na turystykę kulturalną i zrównoważone
Polki wydają więcej na
Jest porozumienie w sprawie jednolitej, europejskiej przestrzeni
Okiem ubezpieczyciela - gdzie podróżowali
Piotr Borys odpowiedzialny za turystykę w
64% Polaków planuje zwiększyć budżet na
GITD podsumowuje akcję Bezpieczny autokar-ferie
Wstępne porozumienie w sprawie rozporządzeń dot. danych pasażerów linii
Parlament Europejski przyjął nowe przepisy dotyczące wynajmu
Czym lepiej płacić za granicą?
Jak dotrzeć do europejskich parków rozrywki?
Warsztaty turystyki przyjazdowej
Mniej turystów niż przed rokiem
Upadki biur podróży. Kto zawinił?
Bollywood na krakowskim dworcu
Właściciele winnic gotowi na turystów
Czy jedna z najsłynniejszych turystycznych atrakcji zniknie?
10 najbardziej imprezowych hoteli
Upada biuro podróży - kto za to zapłaci?
Rio de Janeiro - czy turyści mogą czuć się bezpiecznie?
Narciarski tydzień w słonecznych Alpach!