Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Praca w biurze podróży Galeria Podróży Olkusz
- WYGODA szuka instruktorów narciarstwa
- REZYDENT - TUNEZJA 2025
- Specjalista ds. Turystyki
- Biuro podróży
- Sprzedam Biuro Podróży
- REZYDENT, PILOT - TURCJA
- PASJONAT TURYSTYKI POSZUKIWANY
- BP ITAKA - KRAKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Travel Creator - Specjalista ds. turystyki...
Targi FOOD-to-GO już w lutym
W dniach 7-8 luty, w Hali AWFiS w Gdańsku odbędą się targi FOOD-to-GO dedykowane zarówno dużej jak i małej gastronomii. Impreza jest wspaniałą okazją do wymiany doświadczeń z zakresu branży. Spotkanie dostarczy nam na pewno wielu inspiracji i pomysłów.
FOOD-to-GO to idealne miejsce, aby poznać nowinki z zakresu ofert sprzętu oraz wyposażenia dla gastronomii. Specjaliści zaprezentują, posłużą radą jak przygotować szybko i smacznie przekąski. Dla początkujących w kulinarnej branży szereg rad na temat rozwoju własnej firmy.
Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Od właścicieli restauracji poprzez pizzerie, bazy szybkiej obsługi po lodziarnie i catering. Szereg wystawców - usługodawców dla branży zaprezentuje cenne akcesoria, które mogą przydać się w prowadzeniu własnej działalności. Jak wiadomo dobry sprzęt to podstawa. Niezastąpieni są również dostawcy oferujący najświeższe i najszlachetniejsze wyroby.
Kawiarnie i lodziarnie powinny skorzystać na różnego rodzaju maszynach, mieszankach do lodów, kostkarkach, witrynach, czy uzdatniaczach wody. Dla restauracji, pizzerii, czy lunch barów szeroki wybór półproduktów, potraw regionalnych, piecy, umeblowania gastronomicznego, zmywarek, chłodziarek, akcesoriów kuchennych. Z kolei producenci talerzy, torebek, tacek papierowych, opakowań tłuszczo- i wodoodpornych również znajdą tutaj swoich potencjalnych klientów.
Zainteresowani powinni udać się na seminaria branżowe learnShops, po których nasza wiedza zakresu prowadzenia działalności gastronomicznej powinna się nieco polepszyć. W programie m.in. pokazy barmańskie, prezentacje z zakresu nowoczesnych kanałów sprzedaży w lokalach gastronomicznych, pokaz przyrządzania sushi przygotowanego przez Restaurację 77Sushi oraz pokaz najnowszych technologii gastronomicznych ułatwiających gotowanie.
Motywem przewodnim tegorocznej imprezy będą żywność regionalna oraz ryby.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Długie weekendy listopadowe również
Sierpień będzie lepszy od
Dział targi, konferencje, workshop:
Polska zyskuje w
Nowe Trendy w Turystyce już za
Dział centra informacji i promocji:
Arłamów gościł działaczy
Najlepszy Produkt Turystyczny Wielkopolski
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Starsze aktualności:
Europejska turystyka odbija się po
Henley: Polski paszport mocniejszy od
Wyniki Lotniska Chopina znacznie powyżej
Najlepszy barman w Polsce zdradza trendy na 2024
TSUE: Poufność informacji dot. wypadków lotniczych kluczem do
Ratunkowe paczkomaty także we Wrocławiu i
W Wieliczce znów przeważają zagraniczni
Czym lepiej płacić za granicą?
Jak dotrzeć do europejskich parków rozrywki?
Warsztaty turystyki przyjazdowej
Mniej turystów niż przed rokiem
Upadki biur podróży. Kto zawinił?
Bollywood na krakowskim dworcu
Właściciele winnic gotowi na turystów
Czy jedna z najsłynniejszych turystycznych atrakcji zniknie?
10 najbardziej imprezowych hoteli
Upada biuro podróży - kto za to zapłaci?
Rio de Janeiro - czy turyści mogą czuć się bezpiecznie?
Narciarski tydzień w słonecznych Alpach!