Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Doradca Klienta WAKACJE.PL
- SPECJALISTA DS. TURYSTYKI
- Piloci na wycieczki do Włoch i Paryża...
- ZAKOPANE Specjalista ds. Obsługi Klienta
- Dąbki 500 m2 nad morzem i jeziorem za 12 tysięcy...
- Specjalista ds. turystyki
- Specjalista ds. turystyki
- PILNE! Pilot Włochy 23.09-3.10
- Pomoc do biura podroży w Poznaniu
- poszukiwany pilot MALTA 8-15.10.2025


Targi FOOD-to-GO już w lutym
2012-02-01W dniach 7-8 luty, w Hali AWFiS w Gdańsku odbędą się targi FOOD-to-GO dedykowane zarówno dużej jak i małej gastronomii. Impreza jest wspaniałą okazją do wymiany doświadczeń z zakresu branży. Spotkanie dostarczy nam na pewno wielu inspiracji i pomysłów.
r e k l a m a
FOOD-to-GO to idealne miejsce, aby poznać nowinki z zakresu ofert sprzętu oraz wyposażenia dla gastronomii. Specjaliści zaprezentują, posłużą radą jak przygotować szybko i smacznie przekąski. Dla początkujących w kulinarnej branży szereg rad na temat rozwoju własnej firmy.
Każdy znajdzie tu coś dla siebie. Od właścicieli restauracji poprzez pizzerie, bazy szybkiej obsługi po lodziarnie i catering. Szereg wystawców - usługodawców dla branży zaprezentuje cenne akcesoria, które mogą przydać się w prowadzeniu własnej działalności. Jak wiadomo dobry sprzęt to podstawa. Niezastąpieni są również dostawcy oferujący najświeższe i najszlachetniejsze wyroby.
Kawiarnie i lodziarnie powinny skorzystać na różnego rodzaju maszynach, mieszankach do lodów, kostkarkach, witrynach, czy uzdatniaczach wody. Dla restauracji, pizzerii, czy lunch barów szeroki wybór półproduktów, potraw regionalnych, piecy, umeblowania gastronomicznego, zmywarek, chłodziarek, akcesoriów kuchennych. Z kolei producenci talerzy, torebek, tacek papierowych, opakowań tłuszczo- i wodoodpornych również znajdą tutaj swoich potencjalnych klientów.
Zainteresowani powinni udać się na seminaria branżowe learnShops, po których nasza wiedza zakresu prowadzenia działalności gastronomicznej powinna się nieco polepszyć. W programie m.in. pokazy barmańskie, prezentacje z zakresu nowoczesnych kanałów sprzedaży w lokalach gastronomicznych, pokaz przyrządzania sushi przygotowanego przez Restaurację 77Sushi oraz pokaz najnowszych technologii gastronomicznych ułatwiających gotowanie.
Motywem przewodnim tegorocznej imprezy będą żywność regionalna oraz ryby.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Jak zmieniają się oczekiwania wakacyjne
Niemcy i Czesi dominują nad Bałtykiem na Pomorzu
Gdzie płacimy więcej - nad morzem, czy w
Polacy chcą jeszcze wyjechać pod koniec
Dział centra informacji i promocji:
Samorządy testują bony
WP Holding: zarówno wakacje.pl i travelplanet.pl będą
Starsze aktualności:
Rozwiązanie Rainbow
EXIM tours uruchamia
Turcja chwali się wzrostem
Dlaczego warto wykonywać badania
Coraz większy ruch na greckich granicach
Itaka nagrodziła
Włochy straciły pierwsze
ECTAA krytykuje Pakiet
Itaka szkoli i prezentuje
Długie weekendy listopadowe również
Zapał Europejczyków do podróży nie
Czym lepiej płacić za granicą?
Jak dotrzeć do europejskich parków rozrywki?
Warsztaty turystyki przyjazdowej
Mniej turystów niż przed rokiem
Upadki biur podróży. Kto zawinił?
Bollywood na krakowskim dworcu
Właściciele winnic gotowi na turystów
Czy jedna z najsłynniejszych turystycznych atrakcji zniknie?
10 najbardziej imprezowych hoteli
Upada biuro podróży - kto za to zapłaci?
Rio de Janeiro - czy turyści mogą czuć się bezpiecznie?
Narciarski tydzień w słonecznych Alpach!