TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Wrocław: ekskluzywne dania serwowane na domowe stoły klientów

Świąteczny catering Hotelu The Granary i Restauracji Mennicza Fusion znalazł się na stałe w menu. Teraz, ekskluzywne dania w stylu fusion będą mogły trafić na domowy stół klientów.


Oferta hotelu i restauracji jest odpowiedzią na potrzeby rynku. We Wrocławiu ekskluzywny catering to towar wciąż deficytowy. - Wrocław tętni życiem. Ludzie się bawią, spotykają i lubią też dobrze i wykwintnie zjeść. Tryb życia, ciągła gonitwa zachęcają do spotkań we własnych czterech ścianach. Nie oznacza to jednak, że chcemy obniżyć kulinarne loty. Wręcz przeciwnie. Jest potrzeba i chęć spożywania ekskluzywnych, wyszukanych posiłków przy własnym stole. Rozumiemy te potrzeby i nasz catering w 100% jest w stanie sprostać temu zadaniu - mówi Karolina Kocyłowska, dyrektor hotelu The Granary i Restauracji Mennicza Fusion.

Oferta cateringowa Mennicza Fusion umożliwia klientom stworzenie własnego menu lub skorzystania z tego dostępnego w restauracji. - Przede wszystkim cenimy indywidualność. Dlatego chcemy przygotowywać menu dokładnie pod klientów. Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie i preferencje osób, które będą chciały skorzystać z naszej oferty. Zapraszamy do kulinarnych dyskusji - mówi Mateusz Malinowski, szef kuchni, Mennicza Fusion.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Hotel The Granary Restauracja Mennicza Fusion Karolina Kocyłowska Mateusz Malinowska dania fusion restauracja hotel catering menu




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję