TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

U Gessler cepelia, tandeta...

Magda Gessler zapewnia, że udział w jej programie "Kuchenne Rewolucje" to gwarantowany sukces dla lokalu, który ośmieli się przeprowadzić rewolucyjne zmiany pod okiem restauratorki.


Restauracja VooDoo w Kielcach przeszła niedawno taką właśnie metamorfozę. Są zwolennicy nowego wystroju, nie brakuje jednak rozczarowanych krytykantów.

Wielu wolało restaurację przed zmianami, które zdaniem stałych bywalców raczej nie przysporzą lokalowi zadowolonych klientów. Zamiast odważnego graffiti na ścianach, na stołach pojawiły się ceratki w róże. Porcje zostały pomniejszone, a ceny wzrosły. Popularny hamburger Louisiana zniknął z menu. Zastąpiła go nieco uboższa w dodatki i droższa wersja. Czas oczekiwania na zamówienie również się wydłużył - mówią rozczarowani stali bywalcy.

Ciekawe, bowiem głównym zadaniem restauratorki jest wyciągnąć upadające lokale z tarapatów, a nie na odwrót.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Magda Gessler Kuchenne Rewolucje metamorfoza lokal gastronomiczny gastronomia VooDoo w Kielcach Kielce Louisiana hamburger oferta menu rewolucja metamorfoza restauratorka czas oczekiwania klienci cerata


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję