TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Coraz więcej minibrowarów

W Polsce pojawia się coraz wyraźniejszy trend poszukiwania naturalnej, nieprzetworzonej żywności. Naprzeciw tej tendencji wychodzą właściciele minibrowarów, czyli restauracji w których piwo jest warzone na miejscu.


W czwartek, 11 kwietnia w Raciborzu odbędzie się konferencja, na której spotkają się specjaliści w tej dziedzinie: właściciele minibrowarów, dostawcy technologii i przedstawiciele branży. Warsztaty piwowarskie "Na granicy" będą okazją do wymiany doświadczeń oraz dyskusji na temat kosztów i zwrotu z inwestycji.

W ramach warsztatów przedstawione zostaną m.in prezentacje dotyczące rozwoju minibrowarów oraz wyzwań z jakimi zmierzą się małe browary w ciągu najbliższych lat.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
browar piwo konferencja minibrowar rozwój browarnictwa naturalna żywność warsztaty piwowarskie Na granicy koszty inwestycji dostawca technologii restauracja gastronomia lokal gastronomiczny Racibórz




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję