Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Wynajme apartament Wlochy Poludniowe
- B.P. Itaka Chorzów zatrudni pracownika z...
- Doradca Klienta WAKACJE.PL
- Rainbow Szczecin Kaszubska
- Specjalista ds. Turystyki kulturowej i...
- TUI Racibórz
- Travelplanet.pl Gliwice - Specjalista ds....
- Pilot wycieczek Zakynthos
- Poszukujemy pilotów
- Pracownik biura podróży w Krakowie


Hotele kuszą przysmakiem z wołowiny
Hotele Sheraton w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Sopocie do końca listopada zapraszają na Festiwal Międzynarodowych Steków. W ciągu dwóch miesięcy szefowie kuchni serwować będą steki z mięsa ras amerykańskich, argentyńskich, irlandzkich, polskich oraz urugwajskich.
W menu znajdzie się 5 propozycji steków, które szefowie kuchni grillują lub opiekają w piecu podkreślając charakter mięsa ziołami, solą morską oraz delikatnym masłem. Goście do wyboru mają rostbefy z rożnych stron świata.
Pomysł Festiwalu Międzynarodowych Steków narodził się w hotelu Sheraton Poznań, gdzie na początku tego roku Krystian Szopka, szef kuchni hotelu serwował klientom różnorodne steki.
Steki z najwyższej jakości wołowiny zawsze stanowiły ważną część menu. Widząc, jak dużym powodzeniem cieszą się one wśród gości, postanowiliśmy rozszerzyć naszą ofertę i zaproponować coś nowego - wybór steków przygotowywanych z mięsa pochodzącego z różnych krajów. Zamawiając poszczególne pozycje z menu, goście mogą porównać je ze sobą i przekonać się, jak bardzo różnorodny smak może mieć to samo mięso w zależności od rasy i sposobu hodowli bydła" - powiedział Krystian Szopka.
Do każdego ze steków goście mogą wybierać różnego rodzaju dodatki, sosy oraz wina. Nowe dania dostępne są do końca listopada br. w godzinach otwarcia restauracji.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Popularna sieciówka ze
Ferie nad Bałtykiem lepsze niż rok
Dział hotele, pensjonaty:
POT promuje Polskę w Europie i
IGHP: początek roku tradycyjnie przyniósł hotelom niską
Starsze aktualności:
Hotelarze i kwaterodawcy z nowymi
NEKERA - liczne nowości na zimę
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Travelplanet - sprzedaż lepsza niż rok
OSAT: nie rekomendujemy współpracy z dwoma
Wyższy podatek turystyczny w
Branża wydarzeń i spotkań wnosi dużo do
Wakacje.pl prognozują udaną
Ecco Holiday: Nowy Kierownik Sieci Sprzedaży
Wakacje 2012. Było bezpieczniej.
Turyści znów wybierają Tunezję
Który z arabskich kierunków odnotował straty?
Zostań celebrytą, nagraj płytę w hotelu
mBus.pl - Europejskie Połączenia Autokarowe
22 edycja Tour Salonu rusza w 19 października br.
Dodatkowe korzyści dla członków Wizz Discount Club.
Irlandia: hotelarze są winni bankom miliardy
Neckermann rozpoczyna sezon narciarski
Rainbow Tours: informacja o przychodach spółki w maju 2011 r.
Ile kosztuje Wielkanoc z rodziną w ciepłych krajach?
Hotel pobierał opłaty za negatywne opinie
Takiej misji jeszcze nie było - Turyści pilnie poszukiwani!
Nie polecimy już z Warszawy do Lublany z Adria Airways
Wspólne połączenia LOT-u i JetBlue
Egipt zaprasza biura podróży i przewoźników czarterowych
Sky Club nowy katalog Lato 2008