TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Ty też możesz wyjechać z Robertem Sową

Początkujący kucharze mają niepowtarzalną okazję sprawdzenia swoich umiejętności kulinarnych komponując unikalne danie w oparciu o co najmniej jeden produkt ekologiczny. "Błękitne danie cateringowe" to konkurs skierowany zarówno do pracowników restauracji jak i uczniów szkół gastronomicznych.


Udział w konkursie mogą wziąć wszyscy, którzy do 31 maja wypełnią formularz wraz z recepturą potrawy i opisem jej przygotowania, załączając obowiązkowo jedno lub dwa zdjęcia przysmaku.

W skład jury konkursu wchodzą: Robert Sowa, Jerzy Pasikowski i Maria Wajs-Witkowska oraz przedstawiciele mediów. Do pierwsze etapu zakwalifikuje się 21 najlepszych. Spośród nich internauci na Facebook`u wybiorą "swoje" błękitne danie. Głosowanie odbędzie się za pośrednictwem fanpage`a akcji. Głosy będzie można oddawać klikając na znacznik "Lubię to", od 4 do 30 czerwca.

Główną nagrodą w konkursie jest wyjazd ze znanym szefem kuchni Robertem Sową na Oktoberfest Winterhalter Vip Tour do Monachium. Autorzy trzech dań, którzy zdobędą najwięcej kliknięć "Lubię to" będą mieli okazję zajrzeć za kulisy tego przedsięwzięcia.

Inicjatorami przedsięwzięcia jest Fundacja Klubu Szefów Kuchni oraz firma Winterhalter.

Formularze zgłoszeniowe są dostępne na stronie www.fundacja-ksk.pl




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
kucharz gastronomia restauracja konkurs catering szef kuchni błękitne danie cateringowe formularz Oktoberfest Winterhalter Vip Tour do Monachium Monachium Facebook lubię to




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję