Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Ty też możesz wyjechać z Robertem Sową
Początkujący kucharze mają niepowtarzalną okazję sprawdzenia swoich umiejętności kulinarnych komponując unikalne danie w oparciu o co najmniej jeden produkt ekologiczny. "Błękitne danie cateringowe" to konkurs skierowany zarówno do pracowników restauracji jak i uczniów szkół gastronomicznych.
Udział w konkursie mogą wziąć wszyscy, którzy do 31 maja wypełnią formularz wraz z recepturą potrawy i opisem jej przygotowania, załączając obowiązkowo jedno lub dwa zdjęcia przysmaku.
W skład jury konkursu wchodzą: Robert Sowa, Jerzy Pasikowski i Maria Wajs-Witkowska oraz przedstawiciele mediów. Do pierwsze etapu zakwalifikuje się 21 najlepszych. Spośród nich internauci na Facebook`u wybiorą "swoje" błękitne danie. Głosowanie odbędzie się za pośrednictwem fanpage`a akcji. Głosy będzie można oddawać klikając na znacznik "Lubię to", od 4 do 30 czerwca.
Główną nagrodą w konkursie jest wyjazd ze znanym szefem kuchni Robertem Sową na Oktoberfest Winterhalter Vip Tour do Monachium. Autorzy trzech dań, którzy zdobędą najwięcej kliknięć "Lubię to" będą mieli okazję zajrzeć za kulisy tego przedsięwzięcia.
Inicjatorami przedsięwzięcia jest Fundacja Klubu Szefów Kuchni oraz firma Winterhalter.
Formularze zgłoszeniowe są dostępne na stronie www.fundacja-ksk.pl
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Dział centra informacji i promocji:
POT i PPL będą współpracować na rzecz promocji
Chcą ściągnąć młodych Niemców do
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Hotelarze z Turcji w Zakopanem
Pasażerowie będą mogli korzystać z telefonów podczas lotu
Biura: Kto sprzedaje najtaniej?
Gdynia: ruszyła budowa hotelu na Polance Redłowskiej
LOT skontroluje całą swoją flotę
Mercure włącza do sieci kolejne obiekty
Jak Grecy celebrują Wielkanoc?
Powódź odcięła Fidżi od świata. Trwa ewakuacja turystów
Egipt: próba reanimacji branży turystycznej
Nie będzie centralnego lotniska dla Polski