Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Wynajme apartament Wlochy Poludniowe
- B.P. Itaka Chorzów zatrudni pracownika z...
- Doradca Klienta WAKACJE.PL
- Rainbow Szczecin Kaszubska
- Specjalista ds. Turystyki kulturowej i...
- TUI Racibórz
- Travelplanet.pl Gliwice - Specjalista ds....
- Pilot wycieczek Zakynthos
- Poszukujemy pilotów
- Pracownik biura podróży w Krakowie


Ty też możesz wyjechać z Robertem Sową
Początkujący kucharze mają niepowtarzalną okazję sprawdzenia swoich umiejętności kulinarnych komponując unikalne danie w oparciu o co najmniej jeden produkt ekologiczny. "Błękitne danie cateringowe" to konkurs skierowany zarówno do pracowników restauracji jak i uczniów szkół gastronomicznych.
Udział w konkursie mogą wziąć wszyscy, którzy do 31 maja wypełnią formularz wraz z recepturą potrawy i opisem jej przygotowania, załączając obowiązkowo jedno lub dwa zdjęcia przysmaku.
W skład jury konkursu wchodzą: Robert Sowa, Jerzy Pasikowski i Maria Wajs-Witkowska oraz przedstawiciele mediów. Do pierwsze etapu zakwalifikuje się 21 najlepszych. Spośród nich internauci na Facebook`u wybiorą "swoje" błękitne danie. Głosowanie odbędzie się za pośrednictwem fanpage`a akcji. Głosy będzie można oddawać klikając na znacznik "Lubię to", od 4 do 30 czerwca.
Główną nagrodą w konkursie jest wyjazd ze znanym szefem kuchni Robertem Sową na Oktoberfest Winterhalter Vip Tour do Monachium. Autorzy trzech dań, którzy zdobędą najwięcej kliknięć "Lubię to" będą mieli okazję zajrzeć za kulisy tego przedsięwzięcia.
Inicjatorami przedsięwzięcia jest Fundacja Klubu Szefów Kuchni oraz firma Winterhalter.
Formularze zgłoszeniowe są dostępne na stronie www.fundacja-ksk.pl
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Popularna sieciówka ze
Ferie nad Bałtykiem lepsze niż rok
Dział centra informacji i promocji:
Polacy chętnie odwiedzali
Starsze aktualności:
Hotelarze i kwaterodawcy z nowymi
NEKERA - liczne nowości na zimę
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Travelplanet - sprzedaż lepsza niż rok
OSAT: nie rekomendujemy współpracy z dwoma
Wyższy podatek turystyczny w
Branża wydarzeń i spotkań wnosi dużo do
Wakacje.pl prognozują udaną
Hotelarze z Turcji w Zakopanem
Pasażerowie będą mogli korzystać z telefonów podczas lotu
Biura: Kto sprzedaje najtaniej?
Gdynia: ruszyła budowa hotelu na Polance Redłowskiej
LOT skontroluje całą swoją flotę
Mercure włącza do sieci kolejne obiekty
Jak Grecy celebrują Wielkanoc?
Powódź odcięła Fidżi od świata. Trwa ewakuacja turystów
Egipt: próba reanimacji branży turystycznej
Nie będzie centralnego lotniska dla Polski