Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Dni Polskiej Gastronomii w Pradze
Polski Instytut oraz Ambasada Rzeczypospolitej Polskiej w Pradze po raz kolejny zorganizowały Dni Polskiej Gastronomii, które odbyły się w dniach 11 - 18 listopada.
Na spotkaniu zaprezentowano m.in.: ekologiczne produkty z Dolnego Śląska, piwo z browaru z Gdańska oraz kulinarne show w wykonaniu Wiesława Bobera.
Odbyło się także kulinarne szkolenie dla 60 osób. Przeprowadzili je: Wiesław Bober, Łukasz Grabowski, Kamil Adamczyk oraz Mariusz Roch. Uczestnicy kursu pod czujnym okiem polskich kucharzy gotowali tradycyjne polskie dania - pierogi i żurek. Zawodnicy otrzymali Certyfikaty oraz pamiątkowe Dyplomy. Kulinarne show cieszyło się zainteresowaniem zarówno wśród uczestników jak i mediów.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Milion złotych kary dla PKP PLK
Poznaj najlepsze spa w Europie
Itaka: styczeń okazał się rekordowy
Włochy: turyści nie zapłacą kartą
Vienna International nabywa kolejny hotel
Turyści doczekali się restauracji Dworcowej
Kto nie zapłaci podatku za usługi noclegowe?
SAS: częściej z Wrocławia do Kopenhagi
Subway: polski rynek wyznacznikiem trendów
Z Wrocławia na narty do Turcji
Agresywna ekspansja Qatar Airways