Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro franchisingowe BP ITAKA.
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
Kozi Gród otrzymał certyfikat Kampanii Społecznej Biała Lilia
We wrześniu 2010 roku restauracja położonego na Kaszubach Koziego Grodu poddała się audytowi Kampanii Społecznej Biała Lilia.
Kontrola zakończyła się otrzymaniem 97 punktów na 100, co oznacza spełnianie najwyższych standardów higieny i bezpieczeństwa oferowanej żywności.
Biała Lilia to projekt międzynarodowy. Inicjatywa firmy JohnsonDiversey została zapoczątkowana w Istambule, gdzie spotkała się z wielkim zainteresowaniem władz miasta, a następnie wszystkich ośrodków turystycznych Turcji. Zebrane pozytywne doświadczenia zaowocowały rozszerzeniem się kampanii na pozostałe kraje europejskie, w tym Polskę. Badania polegają na obserwacji procesu produkcji, począwszy od odebrania produktów od dostawcy po podanie potrawy na stół.
Wysokie standardy prowadzenia procesu produkcji żywności, od wejścia surowców i produktów na magazyn, poprzez proces przechowywania, obróbki i serwowania posiłków, potwierdzają wysoką jakość i bezpieczeństwo serwowanej w restauracji Koziego Grodu żywności. Cały proces jest w tej placówce szczegółowo kontrolowany przez odpowiedzialny personel i profesjonalnie odnotowywany w dokumentacji, która dotyczy dostaw, przechowywania, przygotowywania i serwowania żywności.
Od początku istnienia Koziego Grodu restaurację prowadzi Przemysław Formela, który pełni funkcje Szefa Kuchni oraz Managera Gastronomii. Kuchnia w restauracji Koziego Grodu oferuje znakomite dania kaszubskie, polskie i kuchni światowej, a jej specjalnością jest dziczyzna.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Na Pomorzu Zachodnim hotelarze nie
Dział nagrody i wyróżnienia:
Skytrax wybrał najlepsze linie lotnicze na
Nowe gwiazdki Michelin w
Kto skorzysta z Programu Wsparcia
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Starsze aktualności:
Branża piwowarska liczy na
PIG: Miało być wsparcie dla turystyki i gastronomii, a jest miesiąc
Tajlandia dofinansuje leczenie
Wszystkie hotele należące do Clustra IHG Hotels and Resorts z certyfikatem Green
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Czterogwiazdkowy hotel ze spa powstanie w pałacu Goetzów
Krakowskie dorożki pod lupą prokuratury. Konie stratowały kawiarnię i turystki
Komisja Europejska ostrzegła linie lotnicze Yemenia
GPS dla piechurów i rowerzystów?
Do Krakowa samolotem najdrożej, czyli jak linie lotnicze żerują na zainteresowaniu Krakowem
Powstaje ekomuzeum cieszynianki wiosennej!
Propozycje letniej oferty Wizz Air na 2007 r.
Nowy prezes i nowa strategia Centralwings!
Austriaccy hotelarze uruchomili "gorącą linię" dla kibiców
5 osób rannych w zderzeniu tira z autobusem!
Szkolna wycieczka - zamiast zwiedzać, trafila do więzienia!
Polacy latają dużo więcej niż szacowano
Nagroda Skytrax dla personelu Swiss