TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Zakopane: turyści są coraz lepiej żywieni?

Sanepid informuje o poprawie standardów żywienia w zakopiańskich hotelach i pensjonatach. Z roku na rok jest bowiem coraz mniej przypadków zatruć pokarmowych.


Jest to niewątpliwie zasługa szkoleń organizowanych przez Powiatową Stację Sanitarno-Epidemiologiczną w Zakopanym. Kursy są skierowane do właścicieli stołówek i restauracji. Dowiadują się oni np. w jaki sposób sprawdzać jakość żywności i w jakich warunkach przygotowywać posiłki.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Zakopane turyści sanepid żywienie lokale gastronomiczne czystość lokali zatrucia szkolenie właścicieli stołówek restauracji barów




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję