Ogłoszenia
Ogłoszenia
- specjalista ds turystyki
- Anex - Pracownik Działu Obsługi Agencyjnej
- PILOCI POSZUKIWANI NA WYJAZDY ZAGRANICZNE
- PRODUCT MANAGER/OPIEKUN KLIENTA VIP
- Specialista ds. skarg w dziale Customer Service
- Wakacje.pl Poznań Galeria Panorama-specjalista...
- Pilot do Drezna - 1-4.05.2025
- SZUKAM PILOTA WŁOCHY
- PRACOWNIK BIUROWY - OBSŁUGA KLIENTA
- Rezydent Turystyczny Turcja
Zakopane: turyści są coraz lepiej żywieni?
Sanepid informuje o poprawie standardów żywienia w zakopiańskich hotelach i pensjonatach. Z roku na rok jest bowiem coraz mniej przypadków zatruć pokarmowych.
Jest to niewątpliwie zasługa szkoleń organizowanych przez Powiatową Stację Sanitarno-Epidemiologiczną w Zakopanym. Kursy są skierowane do właścicieli stołówek i restauracji. Dowiadują się oni np. w jaki sposób sprawdzać jakość żywności i w jakich warunkach przygotowywać posiłki.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Na Pomorzu Zachodnim hotelarze nie
Starsze aktualności:
GITD podsumowuje akcję Bezpieczny autokar-ferie
Wstępne porozumienie w sprawie rozporządzeń dot. danych pasażerów linii
Parlament Europejski przyjął nowe przepisy dotyczące wynajmu
eSky chwali się tanimi pakietami na
Kto dołączył do Polskich Marek
Flixbus: 55 mln podróżnych w
Wakacje.pl rozszerzają
Turyści szukają
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Flix Bus uruchamia Ukraine
Nocowanie.pl: Zimowy wypoczynek w Polsce przyciąga węgierskich
Londyn: udaremniono plany zamachu w samolocie!
Koniec z nierzetelnymi punktami IT?
Hiszpański program turystyczny dla seniorów
Współpraca tanich linii lotniczych z krakowskimi klubami!
Polskie biura podróży podnoszą ceny wycieczek
Suwalski PKS rozpoczął realizację kursów wyłącznie turystycznych
Grupa Orbis liczy na bardzo dobry 2007 rok
Balice: nowy, wiosenny rozkład lotów
Nowe studia podyplomowe w Gdańsku: Menedżer SPA & Wellness
Okęcie - Terminal 2 czeka na pozytywną opinię straży pożarnej
Włoska obrona cywilna pomaga turystom w upałach
Czy będąc agentem turystycznym można wystawiać faktury klien