
Zakopane: turyści są coraz lepiej żywieni?
2009-07-13Sanepid informuje o poprawie standardów żywienia w zakopiańskich hotelach i pensjonatach. Z roku na rok jest bowiem coraz mniej przypadków zatruć pokarmowych.
r e k l a m a
Jest to niewątpliwie zasługa szkoleń organizowanych przez Powiatową Stację Sanitarno-Epidemiologiczną w Zakopanym. Kursy są skierowane do właścicieli stołówek i restauracji. Dowiadują się oni np. w jaki sposób sprawdzać jakość żywności i w jakich warunkach przygotowywać posiłki.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Turystyka budzi się nad
Mazowsze przyciągnęło więcej
Gastronomia: wzrost cen ograniczony przez dużą
Starsze aktualności:
Sun & Snow rozszerza działania
Ile Polacy chcą wydać na
Rusza trzecia edycja konkursu Teraz Polska
Jak polskie obiekty szykują się do
McDonald`s przegrał przed Sądem
Czego boją się Polacy na
Jakich wakacji szukano w
Dofinansowania wycieczek dla szkół za 70 mln
Londyn: udaremniono plany zamachu w samolocie!
Koniec z nierzetelnymi punktami IT?
Hiszpański program turystyczny dla seniorów
Współpraca tanich linii lotniczych z krakowskimi klubami!
Polskie biura podróży podnoszą ceny wycieczek
Suwalski PKS rozpoczął realizację kursów wyłącznie turystycznych
Grupa Orbis liczy na bardzo dobry 2007 rok
Balice: nowy, wiosenny rozkład lotów
Nowe studia podyplomowe w Gdańsku: Menedżer SPA & Wellness
Okęcie - Terminal 2 czeka na pozytywną opinię straży pożarnej
Port lotniczy Kraków-Balice obsługuje najwięcej pasażerów z wszystkich lotnisk regionalnych
Grupa Kościuszko: w 2009 roku powstaną tylko trzy karczmy
Jak kupić najtaniej bilet lotniczy?
Oryginalny produkt turystyczny: Muzeum Czekolady
Almatur w KRD - biuro dementuje medialne doniesienia