TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Nowe odcinki trasy dla podróżujących na wspólnym bilecie w Warszawie

2006-11-03

Z dniem 1 listopada 2006 r. mieszkańcy Warszawy będą mogli korzystać ze "wspólnego biletu" na nowych trasach kolejowych - do Choszczówki i do Woli Grzybowskiej.

r e k l a m a


Oferta ta umożliwia podróżowanie na obszarze stacji: Warszawa Ursus, Warszawa Gołąbki, Warszawa Choszczówka, Warszawa Wola Grzybowska, Warszawa Jeziorki, Warszawa Falenica. - Od 1 listopada obniżamy cenę dopłaty do biletu kolejowego do 5 zł (z 10 zł jest to opłata miesięczna), na okres przejściowy, do 1 stycznia 2007 roku. Od tego dnia na Warszawską Kartę Miejską będzie można jeździć bez żadnych dopłat w granicach aglomeracyjnych Warszawy - powiedziała Halina Sekita, prezes Kolei Mazowieckich.

Aktualnie Karta Miejska obowiązująca na terenie miasta Warszawy obejmuje przejazdy na 4 odcinkach- Warszawa-Ursus, Warszawa-Gołąbki, Warszawa-Jeziorki oraz Warszawa-Falenica. W palach znajduje się także stworzenie elektronicznego biletu kodowanego na kartach mikroprocesorowych.



 
     

Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
wspóny bilet Warszawa Warszawa Ursus Warszawa Gołąbki Warszawa Choszczówka Warszawa Wola Grzybowska Warszawa Jeziorki Warszawa Falenica stacje Halina Sekita bilet elektronicyny karta miejska pkp do w warszawie rozkład jazdy nowe odcinki na wspólnej wspolnej


Komentarze:

Uwaga! Serwis nie bierze odpowiedzialności za wypowiedzi na forum. Ewentualne naruszenia regulaminu serwisu prosimy zgłaszać Administratorowi po przez stronę Kontakt

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję