
Warszawski Hotel Marriott zaserwuje gościom koszerną kuchnię
2011-02-23Hotel Marriott Warszawa jako pierwszy w stolicy zdecydował się dać swoim klientom możliwość zasmakowania kuchni koszernej. 1 lutego 2011 r. Naczelny Rabin Polski Michael Schudrich wydał hotelowi specjalny certyfikat uprawniający do serwowania tego typu dań.
r e k l a m a
Hotel Marriott stworzył ofertę cateringową złożoną z tradycyjnej kuchni koszernej. Ponadto obiekt proponuje swoim klientom organizację imprez wymagających serwowania koszernej kuchni, podczas wszystkich uroczystości związanych z żydowską kulturą.
Aby skorzystać z tej oferty, należy zarezerwować termin z 72-godzinnym wyprzedzeniem. Wszystko po to, aby koszerne dania mogły zostać przygotowane z odpowiednią starannością.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Turystyka budzi się nad
Mazowsze przyciągnęło więcej
Gastronomia: wzrost cen ograniczony przez dużą
Starsze aktualności:
Ile Polacy chcą wydać na
Rusza trzecia edycja konkursu Teraz Polska
Jak polskie obiekty szykują się do
McDonald`s przegrał przed Sądem
Czego boją się Polacy na
Jakich wakacji szukano w
Dofinansowania wycieczek dla szkół za 70 mln
Nowe kierunki w ofercie EXIM
Wenecja idzie dalej z
Prezes Polskiej Grupy Lotniczej
Ruch pociągów w okresie przedświątecznym i noworocznym
LOT uruchomi tanią linię lotniczą
Kambodża: 2 miliony turystów w 2007 roku
Nowości na targach Gastro Shop 2005
W Karkonoszach i Kotlinie Kłodzkiej panują dobre warunki narciarskie
Przyszło ochłodzenie. W górach spadł śnieg
Transavia.com zwiększyła przychody i liczbę pasażerów
Qubus otworzy 3 nowe hotele w Polsce
Londyński Hotel Savoy - noc w apartamencie za 46 tys. zł
LOT walczy o internetowe rezerwacje ulepszając swoją stronę www?
Narodowe Centrum Sportu członkiem Warsaw Destination Alliance
Rekrutacja w Starwood - poprzez casting