TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Warszawski Hotel Marriott zaserwuje gościom koszerną kuchnię

Hotel Marriott Warszawa jako pierwszy w stolicy zdecydował się dać swoim klientom możliwość zasmakowania kuchni koszernej. 1 lutego 2011 r. Naczelny Rabin Polski Michael Schudrich wydał hotelowi specjalny certyfikat uprawniający do serwowania tego typu dań.


Hotel Marriott stworzył ofertę cateringową złożoną z tradycyjnej kuchni koszernej. Ponadto obiekt proponuje swoim klientom organizację imprez wymagających serwowania koszernej kuchni, podczas wszystkich uroczystości związanych z żydowską kulturą.

Aby skorzystać z tej oferty, należy zarezerwować termin z 72-godzinnym wyprzedzeniem. Wszystko po to, aby koszerne dania mogły zostać przygotowane z odpowiednią starannością.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Hotel Marriott Michael Schudrich Naczelny Rabin Polski kuchnia koszerna uroczystości catering usługi cateringowe Warszawa restauracja grupy zorganizowane




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję