Ogłoszenia
Ogłoszenia
- TRAVELAND A.T.w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- Wakacje.pl Warszawa-Żoliborz zatrudni Specjalistę
- Denar - Travel zatrudni sprzedawcę usług...
- Młodszy Specjalista ds. Turystyki / Specjalista...
- Konsultant ds. SPRZEDAŻY PRODUKTU TURYSTYCZNEGO
- biuro multiagencyjne w centrum handlowym we...
- Rezydent Turystyczny - TUNEZJA
- Specjalista ds Turystyki
- Główny rezydent biura podróży/ Head Rep
- Pilot wycieczek - Polska i Europa
Promocja kuchni amerykańskiej
Poznański pub SomePlace Else wprowadza nową propozycję dla wszystkich, którzy chcą spróbować prawdziwych rarytasów kuchni amerykańskiej.
Kuchnia amerykańska kojarzy się w Polsce przede wszystkim z hamburgerami, popcornem oraz frytkami, a szefowie kuchni SomePlace Else chcą pokazać, że w tej kuchni można znaleźć jeszcze wiele innych interesujących dań m.in. ogromne i wyśmienite steki.
W karcie znajdą się między innymi:
- T - bone Steak - polędwica i rostbef wołowy - 52 PLN
- New York Steak - rostbef wołowy - 38 PLN
- Rib Eye Steak - antrykot - 42 PLN
- Sirloin Steak - polędwica wołowa - 55 PLN
- Schab wieprzowy z kością - 32 PLN
- Polędwica cielęca - 69 PLN
Każdy stek podawany jest z 4 sosami: J.D. Tennessee Whiskey, BBQ, śmietanowo-pieprzowy oraz cheddar.
Dla tych osób, które nie będą mieli okazji wybrać się w najbliższym czasie na wycieczkę po Stanach wizyta w SomePlace Else może być przynajmniej wyprawą kulinarną, gdzie można skosztować i zachwycać się smakiem wołowiny oraz innymi propozycjami kuchni amerykańskiej.
Oprócz steków nie może zabraknąć również ogromnego amerykańskiego hamburgera czyli 2 grillowanych porcji mięsa wołowego zapieczonych z serem gouda oraz chrupiącym bekonem i plastrami pomidora.
Na specjały kuchni amerykańskiej oraz ogromne koktajle SomePlace Else zaprasza codziennie od godziny 17:00, a w niedziele od 12:00.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
MSiT chce 10 strategii dla
Na Pomorzu Zachodnim hotelarze nie
Starsze aktualności:
Stary Rynek i ratusz w Poznaniu znów
Niemcy stawiają na turystykę kulturalną i zrównoważone
Polki wydają więcej na
Jest porozumienie w sprawie jednolitej, europejskiej przestrzeni
Okiem ubezpieczyciela - gdzie podróżowali
Piotr Borys odpowiedzialny za turystykę w
64% Polaków planuje zwiększyć budżet na
GITD podsumowuje akcję Bezpieczny autokar-ferie
Wstępne porozumienie w sprawie rozporządzeń dot. danych pasażerów linii
Parlament Europejski przyjął nowe przepisy dotyczące wynajmu
Grupa TUI w drugim kwartale zanotowała 20% wzrost
TOPR ostrzega - trudne warunki w Tatrach!
Nielegalna zmowa British Airways i Virgin Atlantic
Wydawnictwa turystyczne w Świętokrzyskiem
Sopot: Luksusowy hotel, nowoczesne sale konferencyjne i 2000 m² SPA w jednym obiekcie!
Mniejsze środki na promocję Wrocławia w 2010 r.
Otwarto pierwszą polską restaurację w Doncaster
Zamiast opłaty klimatycznej - wyższa, opłata uzdrowiskowa
Decyzja w sprawie centrum obsługi turystów przy muzeum Auschwitz została uchylona
Przywrócono ruch na autostradzie A4
Analitycy KBCS obniżyli rekomendację dla akcji Orbis