Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Promocja kuchni amerykańskiej
Poznański pub SomePlace Else wprowadza nową propozycję dla wszystkich, którzy chcą spróbować prawdziwych rarytasów kuchni amerykańskiej.
Kuchnia amerykańska kojarzy się w Polsce przede wszystkim z hamburgerami, popcornem oraz frytkami, a szefowie kuchni SomePlace Else chcą pokazać, że w tej kuchni można znaleźć jeszcze wiele innych interesujących dań m.in. ogromne i wyśmienite steki.
W karcie znajdą się między innymi:
- T - bone Steak - polędwica i rostbef wołowy - 52 PLN
- New York Steak - rostbef wołowy - 38 PLN
- Rib Eye Steak - antrykot - 42 PLN
- Sirloin Steak - polędwica wołowa - 55 PLN
- Schab wieprzowy z kością - 32 PLN
- Polędwica cielęca - 69 PLN
Każdy stek podawany jest z 4 sosami: J.D. Tennessee Whiskey, BBQ, śmietanowo-pieprzowy oraz cheddar.
Dla tych osób, które nie będą mieli okazji wybrać się w najbliższym czasie na wycieczkę po Stanach wizyta w SomePlace Else może być przynajmniej wyprawą kulinarną, gdzie można skosztować i zachwycać się smakiem wołowiny oraz innymi propozycjami kuchni amerykańskiej.
Oprócz steków nie może zabraknąć również ogromnego amerykańskiego hamburgera czyli 2 grillowanych porcji mięsa wołowego zapieczonych z serem gouda oraz chrupiącym bekonem i plastrami pomidora.
Na specjały kuchni amerykańskiej oraz ogromne koktajle SomePlace Else zaprasza codziennie od godziny 17:00, a w niedziele od 12:00.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Grupa TUI w drugim kwartale zanotowała 20% wzrost
TOPR ostrzega - trudne warunki w Tatrach!
Nielegalna zmowa British Airways i Virgin Atlantic
Wydawnictwa turystyczne w Świętokrzyskiem
Sopot: Luksusowy hotel, nowoczesne sale konferencyjne i 2000 m² SPA w jednym obiekcie!
Polacy podróżujący na Białoruś będą musieli posiadać wizy
Mniejsze środki na promocję Wrocławia w 2010 r.
Otwarto pierwszą polską restaurację w Doncaster
Zamiast opłaty klimatycznej - wyższa, opłata uzdrowiskowa
Decyzja w sprawie centrum obsługi turystów przy muzeum Auschwitz została uchylona
Przywrócono ruch na autostradzie A4
Analitycy KBCS obniżyli rekomendację dla akcji Orbis