Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
Swiss ulepsza klasę ekonomiczną
Od 1 października przewoźnik częstuje swoich gości w klasie ekonomicznej na rejsach europejskich, świeżo zrobionymi kanapkami. Oferta kulinarna podczas rejsów międzykontynetalnych również uległa zmianom. Zmienił się zarówno posiłek, jak i jego opakowanie.
Pasażerowie klasy ekonomicznej zostaną poczęstowani na pokładach samolotów świeżo zrobionymi kanapkami. Bułki będą wypiekane w nocy, w tradycyjnej szwajcarskiej piekarni, a następnie, wypełnione świeżymi szwajcarskimi produktami, natychmiast przewożone na pokład samolotu. Kanapki otrzymają również nowe opakowanie. Pojawią się na pokładzie niespotykane dotąd gatunki pieczywa (takie jak orzechowe czy ciabatta), podczas gdy w środku kanapki znajdziemy szwajcarski ser lub wędliny wysokiej jakości.
Na pokładach rejsów międzykontynetalnych Swiss również pojawią się szwajcarskie nowości. Dzięki współpracy z krajowym "Käseunion szwajcarskie sery takie jak: Appenzell, Gruyere i Emmental zostaną wprowadzone do posiłków w klasie ekonomicznej.
Dalsze zmiany w serwisie na rejsach międzykontynentalnych przewidują nowy, ciekawy, inspirowany nowym produktem śniadaniowym, projekt opakowań. Oferta kulinarna na rejsach do Azji zostanie do końca tego roku wzbogacona jeszcze jednym gorącym posiłkiem.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Zmiany w klasie ekonomicznej Swiss
[2010-10-04 21:48 201.92.183.*]
Te nowosci to tylko kanapki? Jaka to nowosc? odpowiedz »
Dział dla turystów:
POT i PPL będą współpracować na rzecz promocji
Lotnisko Chopina pobiło swój
Miasta upominają się o opłatę
Rada UE przyjęła mandat negocjacyjny w sprawie nowelizacji dyrektywy
Dział transport:
Lotnisko Chopina pobiło swój
Rada UE przyjęła mandat negocjacyjny w sprawie nowelizacji dyrektywy
Etykieta emisja lotniczych przyjęta przez Komisję
Starsze aktualności:
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Wybuch w meksykańskim hotelu. Zginęło 5 turystów
Śnieżyce w Rzymie: zamknięto lotnisko Ciampino
American Airlines zamknęły pierwszy kwartał startą 328 mln dolarów
Ukraińcy turyści zrezygnowali z wypoczynku w Bieszczadach
Żałoba po katastrofie prezydenckiego samolotu
Wystartowała druga edycja programu "Hotel Fair Play"
Zagrożenie pożarowe w Tatrach!
Otwarcie restauracji Polka w Żelazowej Woli już w lutym 2010 roku
Kraków: jesienią rusza budowa nowego zespołu hotelowego
Koniec niemieckiej marki lotniczej DBA
PPL: budowę Terminalu 2 na Okęciu dokończy firma Siemens