Meksykański wrzesień w Radisson Blu Hotel
Krakowski Radisson Blu Hotel we wrześniu zaprasza na kulinarną wycieczkę do samego Meksyku.
Specjały kuchni meksykańskiej zostaną przygotowane przez szefów kuchni, w tym Meksykanów którzy na co dzień zasilają szeregi działu gastronomii hotelu - Damiana Trejo oraz Ivana Gilberto Garcia.
Hotel zaoferuje meksykański bufet Surf&Turf - w każdy czwartek, piątek i sobotę 18:00 - 23:00, a także specjalne menu a la carte - serwowane codziennie w restauracji Milk&Co oraz barze Salt&Co.
Przykłady z menu:
Smażone tacos z kurczakiem i guacamole - 25.00 zł;
Domowe Nachos z Salsą i Guacamole - 20.00 zł;
Tortilla z serem i salsą - 23.00 zł;
Czekoladowy Tamal z miętowym sosem - 25.00 zł.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Dział hotele, pensjonaty:
Opłata turystyczna to głupi pomysł, ale projekt jest w fazie
Wakacje nad Bałtykiem lepsze niż przed
HOTREC: Booking.com nie przestrzega ustawy o rynkach
Starsze aktualności:
Europejska turystyka odbija się po
Henley: Polski paszport mocniejszy od
Wyniki Lotniska Chopina znacznie powyżej
Najlepszy barman w Polsce zdradza trendy na 2024
TSUE: Poufność informacji dot. wypadków lotniczych kluczem do
Ratunkowe paczkomaty także we Wrocławiu i
W Wieliczce znów przeważają zagraniczni
Co dalej z Szybką Koleją Miejską w Trójmieście? Andrzej Osipow rozwiewa wątpliwości
AmRest kupi 30% udziałów w spółce posiadającej restauracje w Rosji i na Ukrainie
Perły kultury romańskiej nową atrakcją Przemyśla
Władze chcą wydłużenia pasa startowego na lotnisku w Kamieniu Śląskim
Woda u wybrzeży Szkocji zabiła dwoje Polaków
Traseo: konkursy dla aktywnych
Małopolskie samorządy starają się o unijne dofinansowanie tramwaju wodnego
Angielscy hotelarze i restauratorzy ubolewają nad masowym powrotem Polaków do kraju
Volare zastąpi Alitalię na trasie Kraków - Mediolan Malpensa
Przewoźnicy nie przygotowani na tak wysoki popyt na loty z Wielkiej Brytanii do Polski
Wizz Air grozi, że odejdzie z Warszawy, jeśli dojdzie do zamknięcia Etiudy