Ogłoszenia
Ogłoszenia
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Pilot Praga-Wiedeń-Bratysława
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Almatur Katowice - praca w turystyce
- Szukam partnera: trekkingi w Himalaje
- Rezydent w hotelu
- BP ITAKA - KRAKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Projekt/Event Manager
Dział: Dam pracę
Kierownik Restauracji
Data wstawienia: 2020-01-14 16:54Data ważności: 2020-01-28
Województwo: Mazowieckie
W związku z wewnętrznymi awansami i rozbudową struktury organizacyjnej czterogwiazdkowego Hotelu Afrodyta Buisness & SPA **** w Radziejowicach pod Warszawą
Poszukujemy wyłącznie doświadczonych kandydatów/tki na stanowisko:
Kierownik Restauracji i Bankietów
miejsce pracy: Radziejowice - 35 km od Warszawy /szybki dojazd A2 lub S8/
Jesteśmy firmą, która od 15 lat prowadzi rentowny i nagradzany w branży hotel dla ludzi biznesu i weekendowych wypoczynków w SPA pod Warszawą.
Masz doświadczenie w kierowaniu restauracją hotelową w której przede wszystkim organizowane są imprezy firmowe i integracje? Chcesz dojrzałej sytuacji zawodowej oraz atmosfery pracy?
Interesuje Cię praca stała? Zapraszamy do hotelu w którym nadal pracują osoby, które pamiętają pierwsze dni funkcjonowania.
Szukamy osób, które są świetnie zorganizowane, mają wiedzę i umieją dzielić się doświadczeniem na swoim stanowisku.
Odpowiedzialny będziesz za:
bycie liderem 10 osobowego serwisu kelnerskiego,
przełożonym dla 2 kierowników zmiany w restauracji,
organizacje pracy i zarządzanie restauracją hotelową i nadzór nad zespołem klubu nocnego,
zarządzanie codziennym życiem restauracji: śniadania, bufety, obiady, przerwy kawowe,
koordynacje naliczania należności oraz wystawiania dokumentów sprzedażowych przez zespół,
motywowanie zespołu do budowania ustalonych doświadczeń dla gości hotelowych,
dbałość o detale i jakość ustaloną przez nas na rozmowie,
ustalanie grafików pracy swojego zespołu,
rozwiązywanie sytuacji konfliktowych z zespołem oraz gośćmi,
Z Twojej strony oczekujemy:
doświadczenia w kierowaniu restauracją hotelową lub eventową( bez tego nie wysyłaj aplikacji ;-) )
pewności swoich kompetencji zawodowych,
znajomości języka angielskiego w stopniu komunikatywny (będzie small talk na rozmowie ;-) )
lubienia systemów gastro i hotelowych (GAH, GIP, RH2, Horeca Idea)
twoich pomysłów na efektywne działanie restauracji hotelowej
pracy w ustalone soboty (2 pracujące, 2 wolne, wtedy w tygodniu wolne dni)
rozumienia idei organizacji turkusowych oraz zarządzania ludźmi przez wartości
Co będziemy mogli Tobie zaoferować:
wymagającą pracę z doświadczonym zespołem kelnerskim (szukamy lidera z doświadczeniem)
szacunek do Ciebie i ustaleń jakie przyjmiemy na wspólną współpracę,
wynagrodzenie oparte o podstawę i procent barowy,
wewnętrzny system motywacyjny,
szeroką samodzielność decyzyjną i organizacyjną w swoim dziale,
dostęp do kultury firmy i wzorców jakie wypracowaliśmy przez 15 lat,
rozwój Twoich kompetencji na szkoleniach i stażach w innych hotelach,
pracę z dyrektorem hotelu, który kieruje się lateralnym myśleniem i pasją w działaniu.
Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij swoje CV na adres:
do dnia 24 stycznia 2020 roku.
Hotel Afrodyta **** Business & SPA
www.afrodytaspa.pl
Ogłoszeniodawca
Firma: Flis, Pierzchała Spółka JawnaZobacz inne ogłoszenia z tego województwa
Zobacz inne ogłoszenia z tego województwaŚwinoujście: znikną przejścia graniczne
Wybrano najlepsze lotnisko na świecie i w Europie
Grecja: zakaz palenia po raz kolejny
Małopolska: powstanie luksusowy hotel z kliniką dla osób starszych?
Berlin - Cały czas trwa spór o przyszłość lotniska Tempelhof
Kiedy LOT otrzyma zamówione Dreamlinery?
LOT szuka prezesa. Wymagania nie są wysokie
Airbus zalecił przewoźnikom zmianę dostawcy czujników
Zmalało bezrobocie w turystyce i gastronomii!
San Marino: 4-procentowy wzrost liczby turystów zagranicznych
Mariusz Wiatrowski nowym prezesem lotniska Ławica. Czy teraz spełnią się marzenia poznaniaków?
Sylwester w Paryżu -super cena -zarezerwuj już teraz!
Kłopoty biur i agencji podroży. Będzie jeszcze gorzej jesienią?