Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Biuro franchisingowe BP ITAKA.
- Specjalista od udanych wakacji :) w Azul Holiday
- Specjalista ds. Turystyki - Tarnowskie Góry
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- Specjalista ds.turystyki - Biuro Podróży...
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
Makarun otwiera lokal poza Europą
Sieci spaghetteri Makarun rozrasta się. W tej chwili działają 24 lokale w Polsce oraz jeden w centrum handlowym w Orange County w Kalifornii, a drugi ruszył właśnie w Dubaju, na słynnej sztucznej palmie.
Nowy i jednocześnie największy lokal o powierzchni ok. 160m2 wystartował 2 grudnia w Dubaju w ZEA. Lokal się mieści w nowym pasażu rozrywkowo-handlowo-gastronomicznym w strefie fastfood. Właściciele sieci liczą na popyt, jako, że w centrum większość lokali to drogie restauracje i brakuje lokali o bardziej przystępnych cenach.
Co ciekawe sieć zakłada dalszy rozwój na obszarze Bliskiego Wschodu i Północnej Afryki i przygotowała na to plan udzielając masterfranczyzy na ten obszar oddzielnej spółce. Sam lokal w Dubaju był niemały wyzwaniem i musiał dostosować się do lokalnych wymogów w szczególności np. z powodów religijnych przygotowywać carbonarę na boczku wołowym.
Słynny kucharz i restaurator, Wojciech Modest Amaro otworzy nowy lokal. Będzie się on mieścił w Zakopanem.
Restauracja Heart by Amaro będzie się mieścić w budowanym Hotel & SPA Nosalowy Park. Jak zdradził restaurator będzie ona miała charakter bistro. Podamy dania, które ugotowałbym w domu dla przyjaciół, dla rodziny. Miejsce służyć będzie biesiadowaniu, celebracji, cieszeniu się naturą i wszystkim, co daje nam Zakopane. Chciałem zbudować koncept, który jest unikalny ale będzie służył każdemu - mówił na konferencji prasowej Amaro.
Otwarcie restauracji jest planowane na marzec 2020 r.
Sfinks otwiera dwie nowe restauracje
Grupa Sfinks Polska, zarządzająca sieciami Sphinx, Piwiarnia Warki, Chłopskie Jadło czy Fabryka Pizzy, otworzyła w Siedlcach pierwszy gastro pub pod szyldem Piwiarnia Warki i drugą restaurację Sphinx.
Oba nowo powstałe lokale mieszczą się w centrum miasta, w Galerii Siedlce przy ul. Józefa Piłsudskiego 70 i prowadzone są w modelu franczyzowym. Łącznie zajmują powierzchnię ponad 400 mkw.
W gastro pubie Piwiarnia Warki goście mają do dyspozycji 10 stolików z miejscem dla ponad 50 osób. Z kolei restauracja Sphinx pomieści blisko 70 klientów przy 12 stolikach. Oba lokale posiadają dodatkową przestrzeń - na gości czeka ogródek letni. Zarówno Sphinx jak i Piwiarnia Warki są otwarte od poniedziałku do niedzieli w godzinach 12.00 - 24.00.
Otwierając Piwiarnię Warki i Sphinx postawiliśmy na dwa koncepty, które odpowiadają na różne potrzeby klientów. Restauracja Sphinx to miejsce już bardzo dobrze znane mieszkańcom Siedlec, chętnie odwiedzane przez rodziny z dziećmi, ale też przyjaciół czy partnerów biznesowych. Z kolei Piwiarnia Warki świetnie sprawdzi się na popołudniowe i wieczorne spotkania w gronie znajomych, również fanów sportu, ponieważ w lokalu będzie można oglądać transmisje rozgrywek i zawodów z różnych dyscyplin sportu - powiedziała Dorota Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki do której należą sieć Sphinx i Piwiarnia Warki
Bobby Burger otworzył kolejne lokale
W drugiej połowie lipca br. największa polska sieć burgerowni otworzyła lokale w kolejnych polskich miastach.
Nowe lokale Bobby Burger zostały otwarte w Kielcach oraz w Gdańsku, co oznacza, że pod skrzydłami sieci działają już 42 lokale w całej Polsce.
Kielecki Bobby Burger zajmuje powierzchnię 75 mkw. i usytuowany jest w samym centrum miasta - na Rynku 7. Z kolei Trójmiasto, a dokładniej Gdańsk, zyskało nową burgerownię w Galerii Madison na malowniczym Starym Mieście, przy ul. Rajskiej 10. Galeria położona jest przy trasach turystycznych, dzięki czemu przyciąga uwagę nie tylko miejscowych, ale też turystów. Gdański lokal ma 118,51 mkw. i znajduje się poza strefą food court, co umożliwiło stworzenie własnej, oryginalnie zaaranżowanej przestrzeni.
Marka Bobby Burger rozwija się w oparciu o system franczyzowy oraz otwarcia lokali własnych. Nasza strategia rozwoju jest realizowana zgodnie z planem. W tym roku otworzyliśmy już sześć lokali w całej Polsce. Poza Kielcami i Gdańskiem, w pierwszej połowie roku otworzyliśmy nowy lokal własny w Poznaniu, dwa lokale własnościowe w Warszawie, oraz burgerownię w systemie kontenerowym w Szczecinie - mówi Maciej Sobolewski, dyrektor ds. marketingu i sprzedaży w Bobby Burger. Jak zapowiada, to nie koniec ekspansji marki. - W najbliższym czasie mamy w planach otwarcie trzeciej burgerowni w Łodzi, trzeciego lokalu własnego w Poznaniu oraz kolejnego lokalu własnego w Warszawie, w CH Sadyba. Do 2022 roku chcemy powiększyć sieć burgerowni z obecnych 42 do 67 lokali - dodaje.
Polski aktor otworzył lokal w Warszawie
Nowy otwarty lokal inspirowany francuskim konceptem bar-a-vin, jest już kolejnym, w którym można spróbować win z osobistej selekcji Marka Kondrata.
BARaWINO mieści się przy ulicy Noakowskiego 16/1. W wyborze trunków będą gościom pomagać wykwalifikowani sommelierzy.
BARaWINO to bar winny połączony ze sklepem winiarskim, będący autorską wersją francuskich bar-a-vin. W pięknym wnętrzu secesyjnej kamienicy z 1913 roku, położonej w warszawskim Śródmieściu, można spróbować win z osobistej selekcji Marka Kondrata. Około 500 etykiet win z całego świata, z czego niemal 40 dostępnych na kieliszki. Towarzystwem do znakomitych win jest tu kuchnia fussion - drobne przekąski, deski serów, wędlin, owoce morza i sałaty.
W kameralnej atmosferze można spędzić czas ze znajomymi lub na spotkaniach biznesowych. Warszawskie BARaWINO to też idealne miejsce na randki. Wnętrza wypełniają nastrojowe dźwięki bluesa, rythm&bluesa, soulu, smooth jazzu i "dobrego popu", które zachęcą pary do wyjścia na niewielki parkiet inspirowany przedwojennymi "randkowniami". Od czasu do czasu można posłuchać tu gry na starym pianinie oraz większych koncertów na żywo.
Na potrzeby spotkań biznesowych dysponujemy również osobną, klimatyzowaną salą konferencyjną - można przeczytać na facebookowym profilu.
Pierwszy lokal BARaWINO powstał w 2015 r. w Krakowie i znajduje się przy ul. Mostowej.
Nowa restauracja na wrocławskim lotnisku
W Porcie Lotniczym Wrocław otwarto nowy lokal gastronomiczny.
On Time Restaurant znajduje się w hali ogólnodostępnej (przy ruchomych schodach). Do dyspozycji gości jest 60 miejsc.
Klienci nowej restauracji będą mogli wybierać spośród świeżych warzyw, sałatek, potraw mięsnych, rybnych, wegetariańskich, bezglutenowych oraz deserów. W nowej restauracji goście nie będą płacić za konkretne danie, lecz za jego wagę. 100 gramów kosztuje 4,99 zł.
Nasze menu bazuje przede wszystkim na zdrowych daniach z dodatkiem ziół. Serwujemy potrawy parowane, gotowane, z grilla. W menu znajdzie się jednak też coś dla wielbicieli tradycyjnego schabowego - powiedział Robert Grygiel, szef kuchni On Time Restaurant i wielokrotny kucharz Europy na Widelcu.
On Time Restaurant to kolejny lokal gastronomiczny zlokalizowany w hali ogólnodostępnej Portu Lotniczego Wrocław. W sąsiedztwie restauracji znajdują się także: The Whitehouse, kawiarnia Costa Coffee oraz Pub & Restaurant Legendario. W hali odlotów pasażerowie mogą zjeść posiłek w Gate Barze lub Flying Bistro.
Nowy koncept kulinarny w mazowieckim uzdrowisku
W samym sercu Parku Zdrojowego w Konstancinie-Jeziornie, w pobliżu tężni solankowej została otwarta restauracja Eva Park, to nowa restauracja, która znajduje się na parterze obiektu Eva Park Life&SPA.
Ten nowy gastronomiczny koncept na kulinarnej mapie Konstancina-Jeziorny, to kontynuacja prowadzonej dotychczas restauracji Przedwiośnie, zlokalizowanej na piętrze obiektu Eva Park Life&SPA.
Nowa restauracja Eva Park rozpoczęła swoją działalność 6 czerwca br. W nowej sali na parterze budynku Eva park Life &SPA mogą cieszyć się otaczającym Parkiem Zdrojowym, oddychać solankowym powietrzem, dzięki zlokalizowanej w pobliżu tężni oraz, co najważniejsze w restauracji, mogą rozkoszować się potrawami z nowej, doskonale skomponowanej karty dań. Bo dobra kuchnia to podstawa cieszącej się popularnością restauracji. W menu Eva Park dominują potrawy oparte na produktach regionalnych, takich jak miód z lokalnych pasiek czy zioła, warzywa i owoce z pobliskich gospodarstw i sadów.
Dania, które już serwujemy naszym Gościom w restauracji Eva Park są zarazem proste i wyrafinowane, a jednocześnie zdrowe i inspirowane naturą. Naszym celem było stworzenie takiej karty dań, która będzie spójna z filozofią Uzdrowiska Konstancin-Zdrój, w którym się znajdujemy. Ponadto, chcemy się wpisywać w trend zdrowego stylu życia, zdrowego i świadomego odżywiania się, dlatego naszym Gościom będziemy serwować dania oparte na tradycyjnych polskich przepisach, na lokalnych produktach, ale jednocześnie z nutą międzynarodowej finezji kulinarnej. Dzięki temu będzie smacznie, kolorowo i różnorodnie, bo nasze menu będzie zmieniało się zgodnie ze zmianami pór roku i dostępnością warzyw i owoców - podkreśla Artur Andrzejewski, szef kuchni restauracji Eva Park.
Popularny restaurator otworzy kolejny lokal w Warszawie
Znany kucharz i restaurator otworzy swoją kolejną restaurację w Warszawie, a dokładnie w zrewitalizowanym kompleksie na warszawskim Powiślu.
Nowy lokal gastronomiczny Mateusza Gesslera zostanie otwarty się w Elektrowni Powiśle w zabytkowym budynku kesonu od strony Wybrzeża Kościuszkowskiego i zajmie całą jego powierzchnię tj. 450 mkw. Restauracja będzie posiadać także ponad 130-metrowy letni ogródek oraz taras o powierzchni 260 mkw.
Wraz z nowym lokalem Gesslera, strefa gastronomiczna kompleksu na Powiślu będzie się składać z ponad 30 konceptów. Jego otwarcie jest planowane na jesień 2019 roku.
Elektrownia Powiśle została również wybrana przez Kubę Wojewódzkiego, który wraz ze wspólnikiem - Józefem Krawczykiem otworzy swoją pierwszą restaurację "Niewinni Czarodzieje 2.0".
Bobby Burger otworzył kolejny lokal
Pierwsza i największa polska sieć burgerowni poinformowała o otworzeniu swojego 16 lokalu własnego i pierwszej burgerowni marki na warszawskich Bielanach.
Nowy lokal zajmuje 82 mkw., a w jego wnętrzu znajduje się mural zaprojektowany i wykonany przez duet artystyczny Takie Pany.
40 burgerownia sieci Bobby Burger została otwarta w Galerii Młociny, najnowszym koncepcie rozrywkowo-handlowym w Warszawie. Lokal mieści się w Karuzeli, czyli jednej z podstref restauracyjnych w tym obiekcie. To pierwsza burgerownia sieci na warszawskich Bielanach.
Zależy nam, by lokale pod szyldem Bobby Burger znajdowały się w miejscach tętniących życiem, które sprzyjają wspólnemu spędzaniu czasu. Historia marki zaczęła się w Warszawie, jednak do tej pory nie mieliśmy lokalu w stołecznej "zielonej dzielnicy". Co więcej, Galeria Młociny oferuje ciekawy koncept łączący dobre jedzenie i rozrywkę, dlatego zdecydowaliśmy się być jego częścią - mówi Maciej Sobolewski, dyrektor ds. marketingu i sprzedaży w Bobby Burger.
W menu bielańskiego lokalu Bobby Burger klienci znajdą oprócz klasyków aż 4 opcje wegetariańskie. Odpowiadając na potrzeby klientów, Bobby Burger wprowadził bezglutenowy wariant bułki oraz możliwość modyfikowania składników. Oferta lokalu obejmuje również propozycje sezonowe.
Nowo otwarta burgerownia to 16 lokal własny Bobby Burger - reszta to lokale franczyzowe. Lokal mieszczący się przy ul. Zgrupowania AK "Kampinos" 15 będzie otwarty codziennie od godz. 10:00 do 22:00 oraz w niedziele od 10:00 do 21:00 - również niehandlowe.
Sfinks otwiera nową piwiarnię
Spółka Sfinks Polska, która zarządza także restauracjami Sphinx, Chłopskie Jadło, Fabryka Pizzy i WOOK, otworzyła w Katowicach swój najnowszy lokal.
W centrum miasta, w odrestaurowanej kamienicy przy ul. Mariackiej 21, ruszył gastro pub Piwiarnia Warki. Lokal jest prowadzony w modelu franczyzowym.
Nowo otwarta Piwiarnia Warki zajmuje powierzchnię 120 mkw. z miejscem dla blisko 80 gości. Wnętrze lokalu nawiązuje stylem do klasycznych pubów z Wysp Brytyjskich.
Nowy lokal Piwiarnia Warki znajduje się w bezpośrednim sąsiedztwie naszego innego konceptu - Fabryki Pizzy - który został otwarty pod tym adresem kilka miesięcy temu. Tworząc gastronomiczną mapę miasta stawiamy na różnorodność i dostarczanie komplementarnej oferty, bo w ten sposób możemy najlepiej odpowiedzieć na potrzeby klientów. Nowe miejsce powstało z myślą o popołudniowych i wieczornych spotkaniach w gronie znajomych. Piwiarnia jest też przygotowana na goszczenie wielu fanów sportu - w naszym lokalu transmitowane są różne rozgrywki i zawody - mówi Dorota Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki do której należy sieć Piwiarnia Warki.
Oferta Piwiarni Warki obejmuje bogaty wybór piw Grupy Żywiec oraz menu z piwnymi przekąskami i daniami. Goście będą mogli spróbować szerokiej oferty burgerów i tradycyjnych zakąsek, a także steków czy grillowanych żeberek. Dodatkowo goście mają możliwość śledzenia wydarzeń sportowych z różnych dyscyplin dzięki telewizyjnym transmisjom na żywo. Piwiarnia Warki jest czynna od niedzieli do czwartku w godzinach od 13.00 do 24.00, a w piątki i soboty do 3.00.
Nowy punkt na kulinarnej mapie Krakowa
15 maja 2019 roku grupa Sfinks Polska poinformowała o otwarciu w Krakowie kolejnej restauracji.
Nowo otwarta Fabryka Pizzy zajmuje powierzchnię blisko 80 mkw., natomiast sala dla gości pomieści około 30 osób.
Lokal, w którym będzie można spróbować pizzy oraz innych dań kuchni włoskiej znajduje się przy ul. Lubostroń 22G i jest prowadzony w modelu franczyzowym.
Fabryka Pizzy po kilku latach przerwy wróciła na krakowskie Dębniki, oferując tak lubiane w Polsce smaki kuchni włoskiej. Restauracja znajduje się w bliskim sąsiedztwie wielu biurowców i bloków mieszkalnych, a także kampusu Uniwersytetu Jagiellońskiego. Mamy nadzieję, że atrakcyjna i zróżnicowana oferta przyciągnie tu wielu mieszkańców okolicy, studentów i nie tylko. Zapraszamy do odwiedzenia naszego lokalu, jak i skorzystania z usługi delivery. Jest to bardzo wygodne rozwiązanie, szczególnie, gdy w napiętym grafiku nie ma czasu na zjedzenie lunchu w restauracji - mówi Dorota Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki zarządzającej siecią Fabryka Pizzy.
Nowo powstała Fabryka Pizzy jest otwarta w godzinach 12:00-22:00 we wszystkie dni tygodnia. W lokalu działa usługa dostawy do klienta.
Nowa restauracja w Warszawie
21 marca 2019 roku Sfinks Polska poinformował o otworzeniu w stolicy nowej, już osiemnastej restauracji sieci Sphinx.
Lokal mieści się w Śródmieściu przy ulicy Kruczej 16/22 i jest prowadzony w modelu franczyzowym.
Nowo powstała restauracja Sphinx zajmuje powierzchnię 160 mkw. Przy lokalu przez cały rok będzie działać 70-cio metrowy, zadaszony ogródek. Do dyspozycji gości przygotowano ponad 100 miejsc przy blisko 40 stolikach.
Restauracja jest otwarta od niedzieli do czwartku w godzinach 10:00 - 23:00, a w piątki i soboty od 10:00 do 24:00.
Na kulinarnej mapie Warszawy pojawił się nowy punkt.
20 marca 2019, restauracja Mazal Tov otwiera drzwi dla gości. Mazal Tov to tradycyjna s rodkowo-europejska z ydowska kuchnia we współczesnej formie. Szefem kuchni jest Richart Tóth, węgierski żyd wielki miłośnik street foodu, który stworzył kartę opartą na tradycji żydów aszkenazyjskich. W menu m.in. domowa matzah, czulent, cymes, bajgle, chałki i mięso.
Pomysł na projekt urodził się podczas podróży po świecie i poznawania ludzi związanych z kulturą żydowską. Nie bez powodu Mazal Tov otwiera się na warszawskiej Starówce - to miejsce odwołujące się do historii, przeżyć i wspomnień- mówi Katarzyna Derdzińska, dyrektor generalny restauracji.
Kuchnia Mazal Tov opiera się na przepisach z czasów przedwojennej z ydowskiej Warszawy zaprezentowanych w nowym wydaniu, zachowując przy tym swój oryginalny smak, dzięki bazowaniu na tradycyjnych przepisach przekazywanych z pokolenia na pokolenie.
Mazal Tov to także przestrzeń dla spotkań ze współczesna kultura z ydowska , ciągle obecną i rozwijającą się w Polsce. Poprzez organizowanie koncertów, wernisaży, spotkań autorskich i innych form wyrazu artystycznej ekspresji chcemy ukazywać różnorodność kultury żydowskiej, a dzięki wizytom gości, przybliżać jej tradycje. Otwartość
i chęć poznania - to wartości na których się skupiamy -przekonuje Daniel Chomicz - odpowiedzialny za część koncepcyjną.
Koncept Mazal Tov wchodzi w skład Grupy Gastronomicznej Marcina Wachowicza (AIOLI, Banjaluka, MOMU). Lokal znajduje się przy ul. Podwale 29.
Sfinks otworzył kolejną restaurację
Grupa Sfinks Polska poinformowała o otworzeniu kolejnej restauracji.
Nowo otwarta Fabryka Pizzy mieści się w jednej z kamienic w ścisłym centrum Katowic przy ul. Mariackiej 21 i jest prowadzona w modelu franczyzowym.
"Nasza restauracja jest zlokalizowana w jednym z najpopularniejszych miejsc w samym centrum miasta. W bliskiej odległości znajduje się katowicki rynek, szkoły i uczelnie wyższe, puby czy wiele atrakcji turystycznych. Wszystko to sprawia, że deptak przy ulicy Mariackiej tętni życiem o każdej porze dnia i nocy. Naszym gościom z pewnością będzie do nas po drodze" - mówi Dorota Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki zarządzającej siecią Fabryka Pizzy.
W przestronnym lokalu restauracji o powierzchni ok. 200 mkw., przygotowano ponad 60 miejsc dla gości. Dodatkowo latem klienci będą mogli korzystać z restauracyjnego ogródka.
W menu Fabryki Pizzy będzie można znaleźć różne rodzaje pizzy - również w wersji light, oraz wiele innych smaków włoskiej kuchni, m.in.podawane na gorąco bombery, gnocchi, makarony, risotto, dania wegetariańskie oraz włoskie desery.
Popularny dziennikarz telewizyjny zapowiada otwarcie restauracji. W zrewitalizowanym kompleksie na warszawskim Powiślu pojawi się lokal gastronomiczny, należący do Kuby Wojewódzkiego i jego wspólnika.
"Uwaga! Razem z moim wspólnikiem otwieramy nowe miejsce w Warszawie - Niewinni czarodzieje - w Elektrowni Powiśle. 2/3 restauracja, 1/3 klub. Zawsze chciałem być jak Humphrey Bogart z "Casablanca" - napisał Kuba Wojewódzki na swoim instagramie.
Koncept gastronomiczny Kuby Wojewódzkiego i jego partnera - restauratora Józefa Krawczyka, będzie działał pod nazwą "Niewinni Czarodzieje 2.0" Zostanie on otworzony w kompleksie Elektrowni Powiśle, który znajduje się przy ul. Elektycznej 2 w Warszawie.
Restauracja wspólników ma połączyć pasję do muzyki z dobrą kuchnią i niebanalną rozrywką.
Nowa piwiarnia w Krakowie
Nowy pub pod szyldem Piwiarnia Warki mieści się w samym sercu miasta i prowadzony jest we franczyzie. Jest to już trzeci pub tej marki na mapie stolicy Małopolski, a do końca I kwartału 2019 roku Sfinks planuje otworzyć jeszcze co najmniej dwa lokale.
Najnowsza Piwiarnia Warki w Krakowie przy ul. Grodzkiej 9 zajmuje blisko 250 mkw. powierzchni i dysponuje 85 miejscami dla gości. Wystrój lokalu utrzymany jest w klimacie tradycyjnych pubów z Wysp Brytyjskich, co w połączeniu z zabytkowym charakterem krakowskiego Starego Miasta tworzy unikalną atmosferę.
Na klientów czeka szeroki wybór piw z oferty Grupy Żywiec, a także nowe menu z piwnymi przekąskami i daniami, w tym tradycyjne zakąski jak tatar i galareta, burgery, grillowane żeberka, golonka czy steki, których oferta została przygotowana specjalnie dla tego lokalu. W lokalu można też na bieżąco śledzić wydarzenia sportowe z różnych dyscyplin dzięki telewizyjnym transmisjom na żywo. Piwiarnia Warki przy Grodzkiej jest czynna od poniedziałku do niedzieli w godzinach 15.00-24.00.
Piwiarnia Warki to miejsce stworzone do wspólnego kibicowania w gronie znajomych. Każdego dnia można tu poczuć dreszczyk sportowych emocji - na ekranach restauracyjnych telewizorów praktycznie przez cały czas transmitowane są rozmaite rozgrywki i zawody. Biorąc pod uwagę atrakcyjne położenie nowego lokalu w Krakowie, liczymy, że będzie on chętnie odwiedzany zarówno przez mieszkańców miasta, jak i turystów z Polski i za granicy. W ramach rozwoju sieci planujemy też intensywny rozwój Piwiarni Warki w całym kraju. W związku z tym już pracujemy nad kolejnymi otwarciami. Jeszcze do końca marca chcemy uruchomić co najmniej dwa nowe puby" - mówi Dorota Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki do której należy sieć Piwiarnia Warki.
Komentarze
Tagi:
Komentarze:
Nowy lokal gastronomiczny
[2019-03-12 13:56 109.173.219.*]
Od dana nawet nie zatrzymuję się pod Sfinksami aby mnie nikt nie posądził że tam chodzę. odpowiedz »
Dział gastronomia:
Na Pomorzu Zachodnim hotelarze nie
Starsze aktualności:
PIG: Miało być wsparcie dla turystyki i gastronomii, a jest miesiąc
Tajlandia dofinansuje leczenie
Wszystkie hotele należące do Clustra IHG Hotels and Resorts z certyfikatem Green
Przedłużenie kontroli na granicy z Niemcami problemem dla wielu
Grupa a&o zanotowała najlepszy rok w swojej
Wzrost cen wyjazdów turystycznych
ECTAA uruchamia program Ambasadorów Branży
eSky celuje w klientów biur
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Nowa trasa z łódzkiego lotniska
Ruch w Pyrzowicach zbliżony do wyników z 2019 roku
Sfinks Polska otwiera nowy lokal
Rusza budowa nowego hotelu nad morzem
Listopad w Pyrzowicach pod znakiem wzrostów
Ryanair zapowiada nowe połączenia z polskich lotnisk
Wystartowały 3 nowe kierunki czarterowe z Pyrzowic
Hellas Travel rozpoczyna sprzedaż oferty letniej z powiększonym zespołem
Wizz Air uruchomi specjalne loty z Katowic i Warszawy
Nowe osoby w Polskich Hotelach Niezależnych
Pierwszy hotel Mercure w Debreczynie
Gdańsk Airport podsumowuje pierwsze półrocze
MSZ zaktualizowało ostrzeżenie przed wyjazdami do Izraela
Komunikat MSZ w sprawie wyjazdów na Sri Lankę
Mercure Warszawa Centrum wzbogaca kadrę kierowniczą
Takiego lipca na Lotnisku Chopina jeszcze nie było
Park Inn by Radisson otwiera hotel w Poznaniu
Dobre wyniki lotniska w Babimoście