Restaurant Week: rezerwacje ruszyły
Od 10 marca 2019 roku osoby chętne do wzięcia udziału w kolejnej edycji festiwalu Restaurant Week mogą składać rezerwacje.
Tegoroczna edycja festiwalu odbędzie się od 3 do 17 kwietnia w ponad 30 miastach z 12 regionów Polski. Goście mogą wybierać spośród 342 restauracji z m.in. kuchnią polską, międzynarodową, śródziemnomorską, włoską, europejską czy fusion.
Tak jak w poprzednich latach - tak również w tym - na Gości czeka trzydaniowe doświadczenie restauracyjne, na które składa się przystawka, danie główne oraz deser. Do wyboru są dwa warianty menu: mięsne oraz wegetariańskie.
Rezerwacje można składać online - na głównej stronie festiwalu. Należy pamiętać, że czas wizyty w restauracji jest ograniczony i nie może przekroczyć 90 minut.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Starsze aktualności:
Europejska turystyka odbija się po
Henley: Polski paszport mocniejszy od
Wyniki Lotniska Chopina znacznie powyżej
Najlepszy barman w Polsce zdradza trendy na 2024
TSUE: Poufność informacji dot. wypadków lotniczych kluczem do
Ratunkowe paczkomaty także we Wrocławiu i
W Wieliczce znów przeważają zagraniczni
Ryanair - nowe połączenia i kłopoty na Modlinie
Przewoźnicy reagują na epidemię koronawirusa
Kurs pilotów wycieczek krajowych
Bilety na FlixBusa będą do kupienia także u kierowcy
1 lipca wchodzi w życie ustawa o imprezach turystycznych
Seszele otworzą granice dla turystów
Rainbow założy spółkę zależną w Turcji
Wizz Air zmniejsza częstotliwość lotów do Izraela
Kiwi.com wyda 70000 EUR na promocję taniego podróżowania
Związek Banków Polskich:Polacy nie zrezygnują z wyjazdów
Pół miliona turystów w Egipcie w pierwszym kwartale 2021 roku
Warszawa przyciąga coraz więcej turystów
Odsprzedam wczays do Turcji. Pilne.