TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Gault&Millau Polska zaprasza na kulinarne wydarzenie

Po raz pierwszy, dzięki Gault&Millau Polska najważniejsi polscy Szefowie Kuchni, influencerzy i eksperci branży gastronomicznej stworzą wspólną platformę wymiany inspiracji, doświadczeń i trendów.


Przewodnik Gault&Millau Polska zaprasza na wyjątkowe wydarzenie. Już 8 lipca br. na Torze Wyścigów Konnych na Służewcu odbędzie się CULINARY INNOVATORS. Tor Wyścigowy na Służewcu stanie się wibrującym energią i pasją centrum wymiany doświadczeń, performance u na styku sztuki i designu, odkryć i inspiracji w niezobowiązującej, sprzyjającej networkingowi atmosferze.

Wydarzenie będzie podzielone na kilka stref, z których każda odpowiadać będzie innej tematyce szeroko powiązanej z kulinariami:

  • Strefa Kreacji - miejsce, gdzie mistrzowie fine diningu przygotują dla Was dania w stylu FUN diningu
  • Strefa Degustacji - prezentacja najlepszych cydrów, win oraz piw, z których kilka będzie miało u nas swoją polską premierę!
  • Strefa Inspiracji - wybitni eksperci sztuki kulinarnej, nauki i designu zaprezentują aktualne trendy światowe
  • Strefa Innowacji - premiery najciekawszych produktów i nowych technologii związanych ze sztuką kulinarną
  • Strefa Chill - relaks, networking, wymiana myśli i kontaktów
  • Strefa Kibica - w której z Loży Honorowej można będzie śledzić wyścigi konne


W trakcie Culinary Innovators, po raz pierwszy w Polsce zostaną wręczone nagrody dla najbardziej innowacyjnych przedsięwzięć, postaw i produktów. Biorąc udział w najważniejszych eventach kulinarnych na całym świecie, dostrzegłam potrzebę organizacji wydarzenia, które w jednym miejscu będzie koncentrowało najważniejsze trendy branży gastronomicznej. Mamy ambicję stworzenia przestrzeni wymiany najciekawszych idei dotyczących najszerzej rozumianej sztuki kulinarnej i nowych technologii. 8 lipca to data, którą powinni zaznaczyć w kalendarzach wszyscy miłośnicy kulinariów - mówi Justyna Adamczyk, Redaktor Naczelna i CEO Gault&Millau Polska. Po raz pierwszy w historii Gault&Millau wydarzenie będzie otwarte, a bilety będzie można zakupić przez stronę internetową ebilet.pl od 4 czerwca 2017 roku, kiedy też będzie ogłoszony program wydarzenia.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
wydarzenie kulinarne festiwal Gault&Millau warszawa gastronomia szef kuchni kucharz




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję