Ogłoszenia
Ogłoszenia
- specjalista ds. turystyki - Salon Firmowy ITAKA...
- Konsultant ds. podróży służbowych
- Asystent-ka w biurze podróży Warszawa Bielany
- Specjalista ds. turystyki językowej / Warszawa
- SALES MANAGER / Kierownik Oddziału
- Kierownik w salonie Wakacje.pl Częstochowa
- Pilot - GRECJA
- Specjalista ds. turystyki z doświadczeniem Gdańsk
- Specjalista ds. turystyki - TUI FR M1 Poznań
- Pilot Meksyk
Zbliżają się targi Wypoczynek i Toruński Festiwal Smaku
W dniach 24 - 25 marca 2018 roku w Centrum Targowym "PARK" w Toruniu przy ul. Szosa Bydgoska 3 po raz VIII odbędą się Targi Turystyczne Wypoczynek 2018, których organizatorem jest Urbitor Sp. z o.o.
Na targach zaprezentują się miasta i regiony turystyczne, touroperatorzy, biura turystyczne, uzdrowiska, hotele, pensjonaty, gospodarstwa agroturystyczne, czy organizatorzy aktywnego wypoczynku.
Goście, którzy odwiedzą Centrum Targowe PARK będą mieli okazję zapoznać się z ofertą turystyki krajoznawczej - odkryć nieznane dotąd regiony w Polsce i nie tylko. Podczas VIII edycji Targów Turystycznych Wypoczynek nie zabraknie także prezentacji aktywnych form spędzania czasu wolnego - zarówno na łonie natury, jak i podczas urlopu w ekskluzywnym hotelu.
Równolegle, podczas targów odbędzie się Toruński Festiwal Smaków, stanowiący okazję do prezentacji oferty przez producentów tradycyjnej i ekologicznej żywności. Udział w imprezie wezmą producenci ekologicznego pieczywa, wędlin, serów, nalewek, miodów pitnych, win, przetworów i potraw regionalnych.
Kolejna edycja Toruńskiego Festiwalu Smaków organizowana podczas Targów Turystycznych Wypoczynek 2018 będzie pod patronatem merytorycznym profesora Jarosława Dumanowskiego. Tegorocznym tematem wydarzenia kulinarnego będzie "Stare i nowe. Tradycja i nowoczesność w kuchni polskiej". Będzie można dowiedzieć się co tak naprawdę jest w naszym jedzeniu nowoczesne, a co tradycyjne? Kucharze i historycy przypomną zapomniane produkty, dawne smaki i receptury oraz poznamy jak obecnie są wykorzystywane w kuchni najnowsze techniki i zdobycze nauki. Zaproszeni Goście - mistrzowie kuchni oraz badacze z Centrum Dziedzictwa Kulinarnego Uniwersytety Mikołaja Kopernika opowiedzą o kulinarnych modach i tradycjach. Jak co roku, dla odwiedzających odbędą się pokazy, konkursy, seria degustacji i spotkań a także nie zabraknie atrakcji i zajęć dla najmłodszych.
Komentarze
Tagi:
Dział biura turystyczne:
eSky zmienia model obsługi
Enter Air uruchamia hangar poza
Dział targi, konferencje, workshop:
Polska zyskuje w
Nowe Trendy w Turystyce już za
Starsze aktualności:
Nekera promuje Arabię
Czarnogóra - Polacy na 8-mym
Sklepy wolnocłowe nie są już
Święta poza domem nie są już
Rego-Bis - Nowy Rok, nowe połączenia i
Ruszyła przedsprzedaż biletów na targi
Sławomir Nitras nowym ministrem sportu i
FlixBus przetestuje wodorowe autobusy dalekobieżne
Przywrócenie turystyki daje nadzieję milionom ludzi
Znamy zwycięzców Profit Hotel Awards 2017
Polacy wjadą na Cypr bez testów
ITD rozpoczyna wzmożone kontrole autokarów
Orbis otwiera pierwszą patronacką salę AccorHotels
Startuje przebudowa terminalu B w Katowice Airport
Start promocji kolejnego weekendu za pół ceny
Czy turystom należy się odszkodowanie za zmianę terminu wycieczek lokalnych?
Targi TT Warsaw potwierdziły swoją pozycję?
Nowy Sekretarz Generalny UNWTO
Pasażerka domagała się zadośćuczynienia za odwołany lot
Nekera zaczyna sprzedaż lata 2025
Będą edukować z zakresu prawa turystycznego
Pandemia zmieniła trendy w turystyce w Gdańsku
POT: większość Polaków będzie wypoczywać w kraju
Roczna dynamika sprzedaży wycieczek chwilowo pod kreską
Nowy szlak kulinarny w Poznaniu
Najpopularniejsze wśród Polaków kierunki nieco tańsze niż przed tygodniem
Exim dzwoni do klientów z ofertami