Nowy dyrektor regionalny IGHP w Wielkopolsce
Dyrektor generalny trzech obiektów Hoteli Vivaldi Radosław Suwała został 20 września powołany na stanowisko dyrektora regionalnego Izby Gospodarczej Hotelarstwa Polskiego w Wielkopolsce.
Radosław Suwała całą ścieżkę zawodową jest związany z rodzinnym Hotelem Vivaldi. Pierwsze szlify w hotelarstwie zdobywał w gastronomii, poprzez marketing i sprzedaż, aby aktualnie zarządzać trzema obiektami Hoteli Vivaldi - miejskim Hotelem Vivaldi 4*Poznań, resortowym Hotelem Vivaldi 3* Karpacz i apartamentowym Avenue22. Jest absolwentem Wydziału Elektroniki i Telekomunikacji na Politechnice Poznańskiej oraz Wydziału Zarządzania Przedsiębiorstwami na Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu, gdzie w 2016 roku ukończył również program Executive MBA.
Powołanie mnie przez Zarząd IGHP na stanowisko dyrektora regionalnego jest dla mnie dużą nobilitacją. Wierzę, że aktywna wymiana wiedzy między IGHP oraz jej członkami ułatwi przedzieranie się przez legislacyjny chaos pandemicznych czasów i pozwoli na sprawne funkcjonowanie branży hotelowej. Regularne spotkania regionalne IGHP to również dobre miejsce na rozmowy z władzami regionów i tworzenie strategii dla branży na przyszłość - mówi Radosław Suwała, dyrektor regionalny IGHP w woj. wielkopolskim.
Dyrektorzy regionalni IGHP są przedstawicielami Izby w 14 regionach kraju. Odpowiadają m.in. za usprawnienie komunikacji środowiska polskich hotelarzy, upowszechnianie wiedzy o działaniach lobbingowych Izby, a także pozyskiwanie nowych członków oraz monitorowanie wydarzeń branżowych w regionach, współpracę z władzami, samorządami i innymi instytucjami z regionów, które mają lub mogą mieć wpływ na branżę hotelarską.
Komentarze
Tagi:
Dział hotele, pensjonaty:
Opłata turystyczna to głupi pomysł, ale projekt jest w fazie
Wakacje nad Bałtykiem lepsze niż przed
HOTREC: Booking.com nie przestrzega ustawy o rynkach
Dział dla turystów:
Opłata turystyczna to głupi pomysł, ale projekt jest w fazie
Starsze aktualności:
Europejska turystyka odbija się po
Henley: Polski paszport mocniejszy od
Wyniki Lotniska Chopina znacznie powyżej
Najlepszy barman w Polsce zdradza trendy na 2024
TSUE: Poufność informacji dot. wypadków lotniczych kluczem do
Ratunkowe paczkomaty także we Wrocławiu i
W Wieliczce znów przeważają zagraniczni
Targi wracają do warszawskiego Pałacu Kultury i Nauki
Ministerstwo chce wyeksponować turystykę wiejską
LHG ujednolica zasady przebywania zwierząt w pokojach hotelowych
Polscy turyści boją się COVID?
Podróż do USA - lepiej wybrać się z wizą czy bez?
Ruszył nabór do kwalifikacji znanego konkursu barmańskiego
Zbliżają się targi Wypoczynek i Toruński Festiwal Smaku
Nadgorliwość Facebooka utrudnia promocję turystyczną
Egipt wprowadza kary za nachalne nagabywanie turystów
Grecja: przyciągnięcie pracujących zdalnie pomysłem na wydłużenie sezonu
IATA: pozwolenie na przyloty zaszczepionych osób z USA to krok w dobrą stronę
Liczba wypadków na kolei systematycznie maleje
FlixBus przetestuje wodorowe autobusy dalekobieżne
Także Brytyjczycy zakazują przewożenia elektroniki w bagażu podręcznym
Jakie trendy dominowały w kwietniowych rezerwacjach wypoczynku w Polsce?
Przedsiębiorcy turystyczni pozwą Skarb Państwa?
Które paszporty otwierają najwięcej granic?
Na co skarżyli się turyści w okresie wakacyjnym?
Konferencja poświęcona wyzwaniom stojącym przed gastronomią
Przygotowywanie potraw -Kuchenka Hendi