Ogłoszenia
Ogłoszenia
- REZYDENT TURYSTYCZNY - Lato 2025 w Sun & Fun...
- Salon Biura Podróży w Katowicach
- Rezydent biura podróży 2025
- ZAKOPANE Specjalista ds. Obsługi Klienta
- Poszukiwany pilot/ przewodnik Kraków-Wąwóz Homole...
- Pilot z językiem hiszpańskim/ portugalskim
- Współpraca
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej
- KRAKÓW- specjalista ds. organizacji wyjazdów...
- Travelplanet Specjalista Ds. Turystyki 1/2 etatu
Grupa Dobry Hotel wzmacnia zespół
Zespół Dobrego Hotelu zasiliło trzech nowych członków. Funkcję Dyrektora Operacyjnego dla Regionu Południe objęła Agnieszka Bucka, Dyrektorem Technicznym został Maciej Barlak, natomiast stanowisko Managera Controllingu i Zakupów pełni obecnie Kamil Borowiak.
Agnieszka Bucka z branżą hotelową związana jest od 20 lat. Przed rozpoczęciem kariery zawodowej ukończyła Akademię Wychowania Fizycznego w Krakowie na kierunku Turystyka, a po szkoleniu sieciowym we Francji otwierała Hotel Campanile w Krakowie, gdzie pełniła funkcję Dyrektora. Następnie, przez 15 lat pracowała w sieci Qubus Hotel, początkowo jako Dyrektor Hotelu w Katowicach i w Krakowie, a następnie jako Regionalny Dyrektor Operacyjny. W Dobrym Hotelu Agnieszka Bucka objęła stanowisko Dyrektora Operacyjnego dla Regionu Południe i odpowiadać będzie za hotele grupy zlokalizowane w Krakowie, Wrocławiu i Zakopanem.
Nowym Dyrektorem Technicznym w grupie Dobry Hotel został Maciej Barlak. Dotychczas pełnił on m.in. funkcję specjalisty ds. inwestycji, a w skład w jego obowiązków wchodziły: kontraktacja podwykonawców, koordynacja sprzedaży mieszkań i koordynacja budów. Ponadto, obejmował on także stanowisko kierownika projektu w kompleksie Olivia Business Centre, gdzie zajmował się koordynacją realizacji budynków biurowych, prowadzeniem ofertowania i kontraktacją podwykonawców. Maciej Barlak jest także absolwentem Wydziału Inżynierii Lądowej i Środowiska Politechniki Gdańskiej. Ukończył również podyplomowe studia Menadżerów Zakupów na SGH.
W Dobrym Hotelu funkcję Dyrektora Działu Analiz Kosztów i Zaopatrzenia pełni obecnie Kamil Borowiak, który posiada ponad 15-letnie doświadczenie zawodowe w branży gastronomicznej. Podczas dotychczasowej kariery, obejmował on stanowisko Kierownika Restauracji w Compass Group, Dyrektora Gastronomii w poznańskiej firmie KF Catering oraz Managera Regionalnego Ever Group. Do obowiązków Kamila Borowiaka należało m.in. zarządzanie 18 powierzonymi mu restauracjami oraz zapewnienie im funkcjonowania zgodnie ze standardami i procedurami operacyjnymi, przy jednoczesnym utrzymaniu optymalnych kosztów działalności.
Komentarze
Tagi:
Dział hotele, pensjonaty:
Polak zwycięzcą w międzynarodowym
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Opłata turystyczna to głupi pomysł, ale projekt jest w fazie
Starsze aktualności:
UE szykuje zmiany w przepisach dot. czasu pracy
ACI EUROPE publikuje wytyczne dot. obsługi pasażerów z niewidocznymi
Ruszył fundusz pożyczek dla firm turystycznych ze wschodniej
Jeśli pasażer sam załatwi sobie lot zastępczy, może nie dostać odszkodowania za
Sun & Snow: ferie zimowe będą
Handwritten Collection w planach 250 nowych
20 procentowy wzrost ilości wyjeżdżających na
Miniony rok udany dla
ZUS wydał instrukcję, kto może skorzystać z postojowego i zawieszenia składek
PLL LOT podpisuje code-share z egipskim przewoźnikiem
Wyjazdy narciarskie Polaków w sezonie Zima 2018/19
ZUS uruchomił infolinię w sprawie bonu turystycznego. Wkrótce rusza także rejestracja
Holandia stopniowo zniesie ograniczenia covidowe
Air France modernizuje klasę biznes
Nowy dyrektor regionalny IGHP w Wielkopolsce
Kursy dla kontrolerów ruchu lotniczego wstrzymane
Polska Zobacz Więcej - Weekend za pół ceny: sprzedaż rozpoczęta
Lufthansa testuję nowe rozwiązanie cateringowe
Nowa atrakcja turystyczna w Tunezji?
KLM i Thalys wprowadzają zintegrowaną podróż lotniczo-kolejową
Program lojalnościowy Air France i KLM w nowej odsłonie
Targi wracają do warszawskiego Pałacu Kultury i Nauki
!!Okazja!! - tanio wycieczka na Maderę 05-12.08.2008 (8 dni)
Sieć a&o chce przyspieszyć tempo rozwoju
Atak pod parlamentem w Londynie
Emirates chwali się dobrymi wynikami
Grupa eSky liderem w Grecji i na Bałkanach
Firmy cateringowe w okresie świątecznym zarabiają coraz więcej
!!Okazja!! - tanio wycieczka na Maderę 05-12.08.2008 (8 dni)