Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Praca Zdalna 100% - Konsultant ds. podróży...
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Rezydent/Asystent rezydenta EXIMTOURS w TUNEZJI
- Almatur Katowice - praca w turystyce
- Szukam partnera: trekkingi w Himalaje
- Rezydent w hotelu
- BP ITAKA - KRAKÓW - Specjalista ds. Turystyki
![](/plk/dodaj_ogloszenie_yellow.gif)
Kujawsko-pomorski samorząd zachęca restauratorów do serwowania gęsiny
Nieodłącznym elementem dorocznej jesiennej kampanii gęsinowej, prowadzonej przez samorząd województwa kujawsko-pomorskiego, jest serwowanie potraw z tego mięsa przez restauracje z całej Polski. Liczba lokali gastronomicznych biorących udział w akcji "Czas na gęsinę" stale wzrasta.
Restauracje mogą zadeklarować swój udział do 11 listopada. Zgłoszenie nie wymaga żadnych opłat, wystarczy tylko wypełnić formularz online czasnagesine.pl zawierający deklarację serwowania dań z gęsią w roli głównej co najmniej do 31 grudnia.
Obecnie odnotowalno blisko sto zgłoszeń. Pełna lista restauracji biorących udział w akcji będzie dostępna na stronie czasnagesine.pl w zakładce "Restauracje" po zakończeniu naboru.
Udział w kampanii jest oczywiście dla restauratorów opłacalny, co potwierdziły doświadczenia z lat poprzednich. Ale najwięcej na atrakcyjnym sezonowym poszerzeniu menu zyskają smakosze. Bo kujawsko-pomorska gęsina to prawdziwe "niebo w gębie" - zachęca marszałek Piotr Całbecki.
Restauracje w zamian za serwowanie dań z gęsiny zyskują pomoc w promocji w ramach kampanii "Kujawsko-pomorska gęsina na św. Marcina". Restauratorzy otrzymują rekomendacje od swoich klientów - lokal, który zdobędzie najlepsze opinie, zostanie nagrodzona. Oceny restauracji można dokonać na stronie czasnagesine.pl
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Dział nagrody i wyróżnienia:
Skytrax wybrał najlepsze linie lotnicze na
Nowe gwiazdki Michelin w
Kto skorzysta z Programu Wsparcia
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Starsze aktualności:
Polak najlepszym szefem kuchni w hotelach Select Services sieci
Zapraszamy na Germany Travel
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Nocowanie.pl bez optymizmu o
Krok w stronę uruchomienia połączeń z Polski do
Jak ubezpieczają się wyjeżdżający na
Raport Travelplanet pokazuje
Lublin celuje w hiszpańskich turystów
Enter Air podpisał kontrakt z TUI
UNWTO o skali spadków w turystyce
Minister rekomenduje kandydata na prezesa POT
Otwarcie największego lotniska na świecie już w tym roku
Młodzi i naiwni - wyjechali z nieistniejącym biurem podróży
Wizz Air otwiera nową bazę i zapowiada z niej nowe połączenie do Polski
POT przedłuża termin zgłoszeń do programu certyfikacji obiektów turystycznych
Polacy kochają podróżować samochodem?
Rząd wprowadza kwarantannę narodową
Ekspres ciśnieniowy KRUPS do 3000 zł - przegląd najlepszych modeli
Grecja złagodziła zasady wjazdu
Dobry Hotel z umową o zarządzanie dwoma, pięciogwiazdkowymi hotelami
Poznaj atrakcje Francji i nawiąż kontakty w Polsce
ESky.pl analizuje lotnicze połączenia krajowe
Prezes PIT uspokaja klientów biur podróży
wynajmę apertament nad morzem Czarnym, Słoneczny Brzeg