Ogłoszenia
Ogłoszenia
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Pilot Praga-Wiedeń-Bratysława
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Almatur Katowice - praca w turystyce
- Szukam partnera: trekkingi w Himalaje
- Rezydent w hotelu
- BP ITAKA - KRAKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Projekt/Event Manager
Wegański styczeń w liniach Emirates
Wegańskie menu w linii Emirates cieszy się rosnącą popularnością. W pierwszym miesiącu bieżącego roku liczba zamówień wegańskich posiłków na pokładzie linii lotniczych Emirates wzrosła o ponad 40% w stosunku do roku ubiegłego i przewoźnik zaserwuje łącznie ponad 20 tysięcy wegańskich posiłków w styczniu.
Potrawy wegańskie są trzecim najczęstszym wyborem pasażerów w klasie ekonomicznej wśród posiłków specjalnych. W zeszłym miesiącu linie Emirates zdobyły tytuł najlepszej linii lotniczej dla wegan w plebiscycie przeprowadzonym wśród pasażerów przez magazyn Vegan News.
Przewoźnik ma w swojej ofercie przeszło 170 wegańskich przepisów. Wśród nich znajdują się grzybowe ravioli, warzywny tadżin z kaszą kuskus czy rago t z batatów, soczewicy i szpinaku podawane z brązowym ryżem gotowanym na parze.
Posiłki wegańskie oraz inne posiłki specjalne są dostępne na wszystkich trasach obsługiwanych przez Emirates i we wszystkich klasach rezerwacyjnych. Można zamówić je do 24 godzin przed odlotem. Wszystkie menu pokładowe są zmieniane raz w miesiącu.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Dział dla turystów:
Grecja spodziewa się rekordowych zysków z
Bułgaria i Rumunia wchodzą do strefy
Listopad trochę rozczarował, a grudzień nie wygląda
Starsze aktualności:
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Nocowanie.pl bez optymizmu o
Krok w stronę uruchomienia połączeń z Polski do
Jak ubezpieczają się wyjeżdżający na
Raport Travelplanet pokazuje
Jakie nastroje ma pomorska branża
Sąd UE kwestionuje pomoc dla
Apel o utworzenie unijnej grupy zadaniowej ds. hotelarstwa i gastronomii
IGHP: Hotele na dnie - tak źle jeszcze nie było
Egipt: darmowe wizy zostaną na dłużej
Turyści szukają bezpieczeństwa?
Turcja wprowadzi podatek turystyczny
IGHP mianuje nową dyrektor regionalną
LOT stawia na ostrożną strategię
Kraków gościł zjazd anestezjologów