Ogłoszenia
Ogłoszenia
- PRODUCT MANAGER
- Specjalista ds. Sprzedaży i Obsługi Klienta
- ITAKA RUMIA - Specjalista ds. Turystyki
- Pilot Praga-Wiedeń-Bratysława
- Specjalista d.s.Turystyki Krakow
- Almatur Katowice - praca w turystyce
- Szukam partnera: trekkingi w Himalaje
- Rezydent w hotelu
- BP ITAKA - KRAKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Projekt/Event Manager
Nowa lokalizacja targów EuroGastro i WorldHotel
Poszukiwania nowej lokalizacji dla Targów EuroGastro i Worldhotel, gwarantującej zachowanie wysokiego poziomu imprezy, a jednocześnie stwarzającej perspektywy rozwojowe, zakończyły się sukcesem.
Kolejna edycja imprez odbędzie się w dniach 27-29 marca 2019 r. w Ptak Warsaw Expo. Aby przyjąć imprezę tej rangi niezbędne będą inwestycje w infrastrukturę techniczną obiektu.
Niezmiernie się cieszę, że zagości u nas impreza takiego formatu. Dziękuję Pani Prezes Urszuli Potędze za zaufanie i wybór naszego ośrodka, w którym organizowane będą targi EuroGastro i WorldHotel w nadchodzących latach. Nie ukrywam, że MT Targi Polska jest wymagającym partnerem i uzgodniliśmy, że Ptak Warsaw Expo dokona w obiekcie wynajmowanym przez MT Targi Polska dodatkowych prac udoskonalających istniejącą infrastrukturę w szczególności, w kontekście przygotowania dodatkowych kanałów z mediami (prąd, woda, sprężone powietrze). - powiedział Tomasz Szypuła, prezes zarządu Ptak Warsaw Expo.
Bardzo się cieszę, że Targi EuroGastro są uważane za największe tego typu wydarzenie w Polsce dedykowane branży HoReCa. Naszą rolą jest
nadanie mu godnej oprawy i zapewnienie odpowiednich warunków, zarówno wystawcom, jak i gościom. Tak będzie i tym razem w Ptak Warsaw Expo - stwierdziła Urszula Potęga, prezes MT Targi Polska.
Przyszłoroczne 23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro odbędą się równolegle z 12. edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel. W tym roku w imprezach wzięło udział blisko 300 wystawców z 20 krajów i 20.000 zwiedzających. Przedstawiciele branży gastronomicznej i hotelarskiej zapoznali się z najnowszymi trendami rynkowymi oraz wzięli udział w interesujących szkoleniach. Dodatkową atrakcję stanowiły konkursy kulinarne organizowane przez znanych i cenionych szefów kuchni, liczne degustacje oraz bogata oferta wydarzeń towarzyszących.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
GUS: Pomorze Zachodnie z dwucyfrowym
Dział targi, konferencje, workshop:
Polska zyskuje w
Nowe Trendy w Turystyce już za
Starsze aktualności:
Nowe Trendy w Turystyce - promocyjna wejściówka do
Czwarta edycja Certyfikacji Atrakcji Turystycznych Powiatu
Wakacje.pl kuszą doświadczonych
Nocowanie.pl bez optymizmu o
Krok w stronę uruchomienia połączeń z Polski do
Jak ubezpieczają się wyjeżdżający na
Raport Travelplanet pokazuje
Jakie nastroje ma pomorska branża
Sąd UE kwestionuje pomoc dla
Rusza najdłuższe połączenie lotnicze świata
Bułgaria zapowiada wsparcie dla organizatorów turystyki
Nowy członek zarządu PKS Polonus
Komisja Europejska chce wydłużenia ograniczeń podróży
Otworzono największą podwodną restaurację
ULC: pierwszy kwartał roku porównywalny do czasów sprzed pandemii
jakas masakra z tymi centrami i itaka ze dała przyzwolenie
Brytyjski przewoźnik został sprzedany
Trzy hotele z PHH dołączą do sieci Best Western
123 kierunki w nowym rozkładzie z Pyrzowic
Jeśli pasażer sam załatwi sobie lot zastępczy, może nie dostać odszkodowania za opóźnienie
Nowy skład Rady Polskiej Organizacji Turystycznej
Jerozolima: kolejne zamieszki. Część miasta zamknięta dla turystów
Branża turystyczna domaga się cofnięcia zakazu wstępu do Puszczy Białowieskiej
Kiwi.com analizuje wielkanocne podróże
Ministrowie turystyki krajów G-20 opracowali ramy rozwoju sektora
Zadbaj o dane swoich klientów!
Gdzie Polacy wybierają się na urlop egzotyczny?
Radisson otworzy nowy hotel w Gdańsku
Omnia Trawel zatrudnia bandytów