Ogłoszenia
Ogłoszenia
- SPECJALISTA DS.PODRÓŻY / KIEROWNIK
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista ds.sprzedaży turystyki Aktywnej -...
- PRODUCT MANAGER
- STARSZY SPECJALISTA DS. TURYSTYKI - DZIAŁ...
- Specjalista ds. turystyki Wakacje.pl Poznań
- Rezydent Hotelowy Grecja
- Specjalista ds. Szkoleń i Rozwoju
- zatrudnię specjalistę, konsultanta ds. turystyki
- zatrudnimy od zaraz w biurze w Krakowie


Rusza Gault&Millau Tour 2017
2017-05-10150 doskonałych szefów kuchni z każdego regionu, 10 najlepszych firm partnerskich i 5 regionalnych nagród - zaproszenia na "Gault&Millau Tour" już w drodze.
r e k l a m a
Ten coroczny cykl spotkań dla regionalnych szefów kuchni rozpocznie się 12 czerwca 2017 r. w Warszawie. Kolejne wydarzenie będzie miało miejsce 26 czerwca w Poznaniu, a dwa następne we wrześniu - w Sopocie i Krakowie.
Gault&Millau Tours to spotkania organizowane w czterech regionach Polski: Centrum-Lubelszczyzna (Warszawa); Wielkopolska-Ziemia Lubuska, Dolny Śląsk (Poznań); Małopolska-Podkarpacie-Bieszczady, Górny Śląsk (Kraków) oraz Pomorze-Kujawy, Mazury-Warmia-Suwalszczyzna-Podlasie (Sopot). Na każde ze spotkań zapraszani są szefowie kuchni z poszczególnych regionów, reprezentujący restauracje, które znalazły się w ostatniej edycji Żółtego Przewodnika Gault&Millau Polska 2017. Wśród zaproszonych są też restauracje, które aktualnie wizytują inspektorzy Gault&Millau i które mają szansę znaleźć się w przewodniku na rok 2018.
Misją marki Gault&Millau i jednocześnie ideą Gault&Millau Tours jest stałe i kompleksowe podnoszenie poziomu kulinarnego w naszym kraju. Zależy nam, by w ten sposób integrować środowisko gastronomiczne w Polsce oraz tworzyć płaszczyznę do wymiany wiedzy i doświadczeń dających nowe perspektywy. Bardzo ważne jest dla nas również zwrócenie uwagi na unikalny charakter kultury i tradycji danego regionu, poprzez jego kuchnię i regionalne produkty, które wykorzystują zaproszeni szefowie.
Podczas każdego z Tour ów będą przyznawane nagrody dla najlepszych szefów w pięciu kategoriach:
- Szef Roku
- Szef Jutra
- Młody Talent
- Kobieta Szef
- Kuchnia Tradycyjna
Każdy z nagrodzonych szefów zaprezentuje swoje sztandarowe danie. Spotkania będą się odbywały w najlepszych restauracjach regionu, a goszczący szef będzie miał przywilej zaproszenia i przedstawienia swoich sprawdzonych dostawców.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Polacy chcą wyjechać na dłuższe wakacje w
Nie wszystko idzie ku
Gastronomia się będzie zmieniać - pomogą drony i
Dział wydawnictwa:
MROT zachęca mieszkańców Mazowsza do poznawania własnych
Powstanie katalog ofert incentive z
Spragnieni Podróży - fragment
ETC publikuje wskazówki jak uczynić turystykę bardziej
Starsze aktualności:
3/4 Europejczyków planuje wakacyjne
Ecco Travel oferuje specjalne
Strajk na lotnisku może wykluczyć odpowiedzialność za opóźniony
Nowe hotele z logiem B&B już
Accor rozbudowuje lifestylową
Majowe obłożenie zapowiada się
Nowy międzynarodowy touroperator wchodzi do
Ceny wyjazdów na sierpień lekko w
Koniunktura sprzyja hotelom, ale inwestycji wciąż jest
Brussels Airlines planuje wznowienie działalności
Początek sierpnia przyniósł obniżki cen wyjazdów
Dalszy dynamiczny rozwój Grupy Orbis
Turystyka może stać się głównym źródłem przychodów dla Grecji
Przemysł spotkań nad przepaścią
IATA: ruch lotniczy ma się niewiele lepiej, ale lepiej
Sfinks w końcu przejmie Piwiarnie Warki?
WTTC: Szczepionki nie mogą stać się wymogiem podróży
Travelist sprawdza jak ewaluowały podróże Polaków
Internetowe biura podróży zobowiązują się do lepszego informowania o prawach pasażerów
Dziś obchodzimy Światowy Dzień Turystyki
Sun&Snow otwiera pierwsze zagraniczne biuro