TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Przewoźnik zapowiada kolejne połączenia

Na początku grudnia samoloty Joon wystartowały w swoje pierwsze loty. Zainaugurowano połączenia do Barcelony, Berlina, Lizbony i Porto. Jednocześnie linia zapowiedziała rozbudowę siatki połączeń o kolejne 7 tras z wylotem z bazy w Paryżu (lotnisko CDG).


Wraz z początkiem rozkładu letniego, od 25 marca 2018 pasażerowie Joon będą mogli latać do Rzymu, Oslo, Neapolu, Kairu, Istambułu, Kapsztadu i Teheranu. Razem z ogłoszonymi wcześniej trasami (do Berlina, Barcelony, Lizbony, Porto oraz brazylijskiej Fortalezy i Mahe na Maledivach), w sezonie letnim Joon będzie oferował łącznie 13 kierunków.

Oferta lotów Joon z wylotem z Paryża na razie obejmuje loty do Berlina, Lizbony, Barcelony i Porto. Od 25 marca 2018 dochodzą kolejne kierunki

  • Istambuł (Turcja): 7 lotów tygodniowo
  • Neapol (Włochy): 14 lotów tygodniowo
  • Oslo (Norwegia): 18 lotów tygodniowo
  • Rzym (Włochy): 49 lotów tygodniowo
  • Kair (Egipt): 7 lotów tygodniowo od 25 marca 2018
  • Kapsztad (RPA): 3 loty tygodniowo od 1 kwietnia 2018
  • Teheran (Iran): 3 loty tygodniowo od 2 kwietnia 2018
    Loty na trasach europejskich Joon będzie wykonywać samolotami Airbus A320 (174 miejsc) oraz A321 (212 miejsc). Na trasach dalekiego zasięgu linia będzie oferowała do wyboru podróż w jednej z trzech kabin - Biznes, Premium Economy i Klasa Ekonomiczna - na pokładach Airbusa A340s.




  • Komentarze

    (kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

    (akceptacja regulaminu)


    Tagi:
    linie lotnicze przewoźnik lotniczy joon połączenie lotnicze air france




    Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
      Akceptuję